banner29

OSB’den Tezyidi Bedel teşekkürü

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi (İOSB) nin korkulu rüyası olan Tezyidi Bedel davalarını bertaraf etmek için yapılan kanuni düzenleme süresince ciddi çalışmalar yapan Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Sağlık Bakanı Dr.Mehmet Müezzinoğlu İOSB.nin merkezinde site başkanları ve basın ile bir araya geldi.

OSB’den Tezyidi Bedel teşekkürü
Tunalı emeği geçen herkese teşekkür etti

İOSB başkan vekili 
Nihat Tunalı yaptığı açılış konuşmasında haksız olarak açılan Tezyidi Bedel davaları bir çok kooperetifimizin korkulu rüyası idi. Bizler kooperatiflerimizin arsalarını alırken bedelini Arsa ofisine ödemiştik.Daha sonra haksız olarak açılan davaları hak etmediğimiz halde yıllardır bu sorun ile yaşadık.

Sözleşmelerimize yazılan arsa sahipleri ofise dava açarsa ofiste bize rücu edeceğini sözleşmede yazdığından dolayı bugüne bir çok haksız dava ile karşı karşıya kalmıştık.

Tezyidi Bedel davalarının bitmesi adına yaptıkları çalışmalar ile  bizleri büyük bir sıkıntıdan kurtaran milletvekillerimiz içinde yer alan Sayın Mehmet Müezzinoğlu’na huzurlarınızda teşekkür ederim dedi.

Bakan Müezzinoğlu Türkiye sağlık alanında dünyada ilk sırada geliyor dedi

Sağlık bakanı Dr.Mehmet Müezzioğlu da yaptığı selamlama konuşmasında bu Tezyidi Bedel sorununun çözülmesi için CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili sayın Ferit Mevlüt Aslanoğlu’da çok çaba sarf etti. Burada kendisine teşekkür ediyorum dedi.

Bakan konuşmasına ülkemiz birçok konuda şaha kalkmış durumda.Kısa bir süre önce ABD.de bir sağlık ürünleri fuarına gitmiştim. ABD.li ilaç devleri benimle görüşebilmek için randevu kuyruğuna girmişlerdi.Bu ülkemizin sağlık konusunda geldiği yeri gösteriyor dedi. Kendisine hediye eidlen vazoyu alan BakanMüezzinoğlu kendisi için en anlamlı hediyenin bir gün patenti Türkiye’ye ait olan  ve dünyaca bilinen bir ilacı imal ettiğimiz zaman alacağım ödül o zaman çok daha anlamlı olacak dedi.

Kahvaltılı toplantıya,Ak Parti İstanbul milletvekilleri Ünal Kaçır,Mehmet Domaniç, Başakşehir kaymakamı Cevdet Can,İOSB başkan vekili Nihat Tunalı,Ak Parti Başakşehir kurucu ilçe başkanı ve il yönetim kurulu üyesi Ahmet Selim Köroğlu, Başakşehir Belediye başkanı yardımcısı Murat Şahin,Ak Parti kadın kolları başkanı Özlem Erol,Zeytinburnu ilçe milli eğitim müdürü Yakup Hayırlıoğlu,başta olmak üzere ve bir çok site başkanı toplantıda hazır bulundu.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35