banner25

İkitelli OSB Eğitim çıtasını büyütüyor

Özel İkitelli OSB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde 3.100 Öğrenci kapasitesiyle 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ilk ders zili çaldı.

İkitelli OSB Eğitim çıtasını büyütüyor
Yeni yapılan ek binasıyla 3.100 öğrenci kapasitesine ulaşan Özel İkitelli OSB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi yeni döneme 99 derslik,34 atölye,6 laboratuar,2 yemekhane,2 mutfak, sergi salonu, kapalı spor salonu, konferans salonu ve kütüphanesiyle merhaba dedi.

Başakşehir Times Haber Merkezi 

İkitelli OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nihat TUNALI’nın öğrencileri coşturan konuşması yine öğrenciler tarafından sık sık alkışlarla kesildi.

TUNALI; Türkiye'nin son 10 yıldır sanayi üretiminde hızla büyüyen ve gelişen bir konjonktüre sahip olduğunu, bilimsel ve teknolojik yatırımların nitelikli gençlere ihtiyaç yarattığını, ülkemizin 2023 hedeflerine ise okulumuzun katkı sunacağını belirtti. Mevlana'nın; "Bir mum diğerini tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez" sözlerine vurgu yapan Nihat TUNALI,  ‘Biz de İkitelli OSB olarak; yarınlara ışık tutacak ve geleceğimizi aydınlatacak her yatırımın arkasında durarak İkitelli'de yaktığımız mumla ülkemizdeki diğer mumlarında yanmasına vesile olacağız ve bu tabloyu gururla izleyeceğiz.’ ifadelerine yer verdi. Sözleri sık sık alkışlarla kesilen TUNALI'nın gençlere güven duyduğunu belirten cümleleri ise ilgiyle karşılandı.

 Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN; “Her kafanın anlamaktan aciz olduğu yüksek bir varlıktır gençlik. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! Bu belli. Fakat zekânı unut! Daima çalışkan ol. Milletin istikrarını yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır.” sözleriyle son veren TUNALI, 'Sizde, bizde çok çalışacağız ve ülkemizi Muasır Medeniyetler seviyesine taşıyacağız' cümlesiyle hem öğrencileri hem öğretmenleri hem de velileri yüreklendirdi. Özel İkitelli OSB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi; yeni ek binasının da açılmasıyla yaklaşık 1.700 öğrencisiyle, ilk ders zilini çalmış oldu.

Okulun bu seviyeye ulaşmasını sağlayan ve yoğun emekle çalışan, okul kurucu müdürü T.Fırat ŞUEKİNCİ ve okul müdürü Rasim ASLAN da öğrencilere başarı dileklerini ileten kısa bir konuşma yaptıktan sonra öğrenciler sınıflarındaki yerlerini aldı.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35