banner29

CHP Başakşehir Mahalle meclis üyesi A.Adayları kahvaltı verdi

Kısa bir süre önce Başak mahallesinde CHP Başakşehir Belediye meclis üyesi aday adayları Cemal Doğan,Nizamettin Kümeç ve Zeynep Aldoğan’ın yüzlerce kişiye ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelerinden sonra bu kez de Başakşehir Mahallesinde ikamet eden aday adayları Cemal Solmaz,Serkan Meşeci ‘nin ev sahipliği yaptığı kahvaltıya yüzlerce kişi katıldı.

CHP Başakşehir Mahalle meclis üyesi A.Adayları kahvaltı verdi
İMECE ruhu CHP Başakşehir’de hayat buluyor

Mahallerde Meclis üyesi aday aday adayı olan CHP’liler kendi aralarında kahvaltı masrafını paylaşarak yüzlerce parti  mensubunu bir araya getirerek partideki sinerjiyi diri tutmayı bilmeleri takdir topluyor.

Başakşehir Times Haber Merkezi

Ev sahipliği yapan Meclis üyesi aday adayları hem kendilerini yüzlerce parti mensubuna tanıtıyorlar hem de bu yarışta biz de varız diyerek çorbada tuzumuz olsun misali  ellerinden geleni yapmaları parti yöneticilerini memnun ediyor.

Belediye başkan aday adaylarından Leyla Yılmaz kısa bir selamlama konuşması yaptı. Daha sonra diğer belediye başkan aday adayı Özgür Karabat parti mensuplarını motive edici bir konuşma yaparak şunları söyledi ”Mevlana derki toprağın üstündeki her şey toprak olacak. Bizler birbirimizi sevdikçe ve birbirimize karşı dürüst oldukça elde edemeyeceğimiz hiçbir şey olmaz. Bugün bizi burada bir araya getiren Başakşehir Mahallesinde meclis üyesi aday adaylığı için başvuran arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Her birimiz çalışmalarının bir yerinde tutarsak hem ilçede hem de anakent’te belediye başkanlıklarını kazanmamamız için hiçbir neden yoktur. Bu kahvaltı ortamında konuşmamı daha fazla uzatarak sizleri sıkmak istemem. Bu çalışmalara destek olan herkese teşekkür ederim. Bizim iktidarımızda halkı da yönetime ortak edeceğiz. Biz yaptık oldu demek yok.Biz yaptık veya biz yapamadık demek olacak” diyen Karabat’ın konuşması ayakta alkışlandı.

Kahvaltıya katılanların çoğu daha sonra Onurkent Derneğinin ESKOP sanayi siyesi Atatürk Kültür Merkezinde düzenlediği Yargı Sistemimiz nereye gidiyor paneline katıldı.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35