banner32

Ağaoğlu My World Europe Site Başkanı Ahmet Koç Mütevazi Kişili İle dikkat çekti

Yaz aylarında 12 binden daha fazla bir nüfusa ulaşan Ağaoğlu My Wrold Europe sitesi Anadolu’da orta bir büyüklükteki bir ilçe kadar nüfusu barındırıyor. Ağaoğlu My Wrold Europe site yönetim kurulu başkanı Ahmet Koç’un mütevazi kişiliği yüzlerce katılımcı tarafından takdir topladı.

Ağaoğlu My World Europe Site Başkanı Ahmet Koç Mütevazi Kişili İle dikkat çekti

Başkan Koç halka hizmet hakka hizmettir düsturu ile çalışıyoruz dedi

Site yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koç, eski Orman ve su ,işleri bakanı, Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Feyzullah Kıyıklık, Harun Karaca, Başakşehir Kaymakam Kâzım Tekin, Belediye başkanı  Yasin Kartoğlu, ve diğer ilçe mülki idare amirlerinin hazız bulunduğu istişare toplantısında şunları söyledi: “ Sayın Bakanım, sayın milletvekillerim, sayın kaymakamım, sayın  belediye başkanım sayın müftüm, emniyet müdürüm, ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarımızın değerli idarecileri, site yönetim ve denetim kurulu üyelerim bloklarımızın değerli temsilcileri hepiniz kahvaltılı istişare ve değerlendirme toplantımıza hoş geldiniz.

Site sakinlerimizin huzurlu bir hayat sürmeleri için her zaman ellerini taşın altına koyan yönetim ve denetim kurulu üyelerim, blok temsilcilerim çok değerli komşularım sitemizde 3.110 daire,20 villa,49 işyeri mevcuttur.

Sitemizde tapu sahibi 950 yabancı aile yaşıyor. Bu  tapu sahiplerinin oluşturduğu kişi sayısı da 1.360’dır.  Yaz aylarında sitemizde yaklaşık olarak on iki binin üzerinde insan yaşıyor.  Bu sayı Anadolu da bir çok ilçenin merkez nüfusundan çok daha büyük olduğunu biliyoruz.

Burada yönetim olarak kat maliklerimizin her ihtiyacını gideriyoruz.  Yaptığımız çalışmalar ile Kamu idarecilerimizin işini de kolaylaştırdığımızı düşünüyoruz. Bizler sürekli site sakimlerimize birlik ve beraberliğin önemi üzerinden durarak toplantı ve istişareler yapıyoruz.

Ekip olarak site sakinlerimize verdiğimiz hizmetten dolayı  gururlu ve onurluyuz. Bugün bizleri kırmayıp aramıza katılan bütün devlet büyüklerimize site sakinlerimiz adına teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

Başakşehir İlçesinin önemli yaşam alanlarından birisi olan Ağaoğlu My World Europe site yönetimi blok yöneticilerini ve Başakşehir ilçe Mülki idare amirlerini aynı masa etrafında buluşturdu.

Açılış Konuşmasını Ağaoğlu My World Europe  Site Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koç yaparak bütün katılımcılara teşekkür etti

Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Osman Pepe, Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Başakşehir sakini Harun Karaca, Ak Parti  İstanbul Milletvekili Fevzullah Kıyıklık, Başakşehir kaymakamı Kazım Tekin, Belediye başkanı Yasin Kartoğlu, İlçe Müftüsü Remzi Pehlivan, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, Emniyet müdürü Levent Binici ve yardımcıları, İstanbul Times Gazetesi, Başakşehir Times Gazetesi ve İstanbul Times Tv ‘nin imtiyaz sahibi gazeteci yazar ve televizyon programcısı Hüseyin Çetiner başta olmak üzere blok yöneticileri yapılan istişare toplantısına katıldı. Kahvaltıdan sonra yemek duasını ilçe Müftüsü Remzi Pehlivan yaptı.

Başakşehir  Times Haber Merkezi / Müzeyyen Kurt

Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca Bize dokunmazlarsa dünyanın en iyi ilk 3/5 ülkesi içine gireriz dedi

Selamlama konuşması için sahneye davete dilen Ak Parti İstanbul milletvekili ve Başakşehir sakini Harun Karaca yaptığı konuşmada şunları söyledi ”Öncelikle bizleri bu sabah kahvaltısında  bir araya getiren site yönetim kurulu başkanı Sayın Ahmet Koç beye çok teşekkür ederim. Cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz. Genç nüfusumuz var. Büyüme hızımız dünyanın en iyi oranı olan % 11 oldu. Ak Parti İktidarından önceki ülke bütçesinin daha fazlasını şu an Milli Eğitime verdik.  Her konuda gelişiyoruz ve büyüyoruz. Hepiniz takip ettiğiniz 2018 yılı bütçe görüşmeleri  2 gün önce biti. Bütçeden sonra katıldığım ilk toplantı da burası oldu. Birlik ve beraberlik içinde ülkemiz için hep beraber çalışacağız” dedi.

İlçe Kaymakamı Sitenizin adı Ağaoğlu Benim Dünyam  Olsun dedi

Başakşehir Kaymakamı Kâzım Tekin ‘de yaptığı konuşmada şunları söyledi “ Öncelikle bizleri bir araya getiren site yönetim kurulu başkanı Ahmet Koç ve ekibine teşekkür ederim. Benim bir de eleştirim olacak .Neden site isminize Ağaoğlu My World Europe diyorsunuz ? Kendi dilimizde olan Ağaoğlu Benim Dünyam Sitesi deseniz olmaz mı diyerek bir teklifte bulundu.

İstanbul’un En Genç Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu : Dünyanın başkenti İstanbul, İstanbul’un başkenti de Başakşehir olacak dedi

Kartoğlu’nun konuşması ise şu şekilde oldu: “Kendisi ile birlikte 8.5 yıl çalışma mutluğu yaşadığım Başakşehir’in kurucu Belediye başkanımız sayın Mevlüt Uysal’ın 3 ay önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden sonra beni de Başakşehir belediye başkanı seçtiler.

Yani şu an huzurunuzda İstanbul’un en genç ve 3 aylık başkanı olarak karşınızdayım.

Ama  dediğim gibi ilçe olduğumuz günden bu yana Mevlüt başkanımın yardımcısı olarak her türlü kararın içinde yer aldım.

Burada bütün projelerimizi size anlatacak zaman yok. Ancak bazılarına değinmek isterim. İlçemizin sporun ve sağlığın başkenti olması için merkezi hükümet ve bizim ciddi çalışmalarımız var. Botanik parkı çalışmamız var. Kamu Kurum ve kuruluşlarının bir araya toplanması var. Kısaca Başakşehir İstanbul’un başkenti olacak
” dedi.

Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner 212 AVM’den Mall Of İstanbul’un alt tarafına Edirne istikametine dönen araçlar Başakşehir ilçesine giriş yapacak araçların saatlerce beklemesini sebep oluyor nihai bir çözüm bulana kadar Başakşehir istikametine gidecek araçlar için bariyerlerle ayrılmış bir yol yapılamaz mı dedi?

Bir çok katılımcı soru sordu ve cevabını aldı.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35