banner32

Bimeks’ten yılın ilk mağazası Kayaşehir'e

Bimeks 2013 yılı mağaza açılışlarına Merkez Kayaşehir AVM ile start verdi

Bimeks’ten yılın ilk mağazası Kayaşehir'e

Bimeks 12 Ocak Cumartesi günü Merkez Kayaşehir AVM’de şok indirimlerin yer aldığı ‘Büyük Açılış’ını gerçekleştirdi. Soğuk havaya rağmen teknoloji severlerin saatler öncesinden sıraya girdiği mağaza önünde açılış heyecanına indirimli alışveriş heyecanı da eklendi.

Başakşehir Times Haber Merkezi

Bimeks Satış Direktörü Önder Yüksel ve Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın katılımıyla gerçekleşen açılışta televizyon, bilgisayar ve cep telefonları en çok rağbet gören ürünler arasındaydı.
İstanbul’da açtığı 14. Başakşehir-Kayaşehir mağazasıyla Bimeks metropolün bir ilçesini daha uygun fiyatlı teknoloji ile buluşturdu. Bundan böyle Başakşehirlilere son teknolojideki ürün hizmetini sunacak olan Bimeks, Kayaşehir AVM’ de gelenekselleşen açılış indirimleri ile şölen havasında bir açılış gerçekleştirdi. 12 Ocak itibari ile 15 gün boyunca geçerli olacak indirimlerden birkaçı ise şöyle; Samsung Galaxy SII cep telefonu 1999 yerine 1599; Apple Ipad 2 1249 yerine 888; Canon EOS 100D Fotoğraf Makinesi 1699 yerine 899 TL. Ayrıca büyük indirimler arasında küçük ev aletleri ve beyaz eşyanın da içinde bulunduğu sürpriz ürünler yer alıyor.
 
Ayrıca açılış ile birlikte 14.90’dan başlayan fiyatlarla oyun konsoluna, 55 tl’den başlayan fiyatlarla ise tarama ve faks özellikli yazıcılara ve daha birçok ürüne hesaplı fiyatla sahip olmak mümkün.
Bimeks’in en geniş çaplı indirimi ise televizyonlarda gerçekleşti. 32 inç’ten 47 inçe kadar birçok marka ve modelde büyük indirimlerle ihtiyaca yönelik özelliği değişen televizyonlar kaçırılmayacak fiyatlarla satışa sunuluyor. 2 hafta süreyle tüm ürünler açılış etiketli fiyatları ile satışa sunulacak.
Bimeks franchise iş ortaklarına bir yenisini daha eklediği Kayaşehir mağazası ile mağaza sayısını 70’e çıkardı. Yılın ilk ayının henüz yarısına gelmeden mağaza açılışlarına başladı. Türkiye’de lider marka olma yolunda çalışmalarını hız kesmeden sürdüren şirket hizmet ağını maksimuma çıkararak hedefine ilerliyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35