banner25

Bimeks’ten Yeni Yılda İlk Mağaza İstanbul Merkez Kayaşehir AVM’ ye

Bimeks geçen yıl ard arda açtığı teknoloji mağaza zincirlerine yenilerini eklemeye devam ediyor. 12 Ocak’ta Kayaşehir AVM’ de saat 10.00’da açılacak Bimeks mağazası yeni yılın ilk mağazası olacak. Büyük Açılış’a özel büyük indirimleriyle hizmete girecek mağazada son teknolojideki ürünler kaçırılmayacak fırsatlar ile yılın ilk şanslı müşterilerinin olacak. Büyük açılışı Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray gerçekleştirecek

Bimeks’ten Yeni Yılda İlk Mağaza İstanbul Merkez Kayaşehir AVM’ ye
2012 yılında 69 mağazaya ulaşan Bimeks, 2013 yılına hızlı bir başlangıç yapıyor. İstanbul’da açacağı 14. mağazasıyla Bimeks bir yandan doğu yatırımlarını sürdürürken bir yandan da metropolün ihtiyaç duyduğu konumlarda mağaza açılışlarını gerçekleştiriyor.

Başakşehir Times Haber Merkezi 

Kayaşehir AVM’ de gelenekselleşen Büyük İndirimiyle teknoloji severler ile buluşacak olan Bimeks, indirimli ürünleri ile şölen yaşatacak.

Soğuk kış günlerinde yapılacak indirimler tüm İstanbulluların cebini ısıtacak.  12 Ocak açılış gününün sıcak indirimlerinden bazıları şöyle olacak; Samsung Galaxy SII cep telefonu 1999 yerine 1599; Apple Ipad 2 1249 yerine 888; Canon EOS 100 D Fotoğraf Makinesi 1699 yerine 899 TL’ye satışa sunulacak.

Ayrıca küçük ev aletleri, beyaz eşya ürün gruplarında sürpriz indirimler gerçekleşecek. 14.90’dan başlayan fiyatlarla oyun konsoluna, 55 tl’den başlayan fiyatlarla ise tarayıcı, faks özellikli yazıcılara ve daha birçok ürüne hesaplı fiyatla sahip olmak mümkün olacak.

Bimeks’in en geniş çaplı indirimi ise televizyonlarda gerçekleşecek. 32 inç’ten 47 inçe kadar birçok marka ve modelde büyük indirimlerle televizyon almak isteyenlere bayram yaşatacak. Kaçırılmayacak açılış indirimleri 15 gün boyunca geçerli olacak.

Bimeks franchise iş ortaklarına bir yenisini daha ekleyeceği Kayaşehir mağazası ile mağaza sayısını 70’e çıkarak.

Aynı zamanda Bimeks Kayaşehir’in ilk teknoloji mağazası olma özelliğini taşıyacak. Böylece İstanbul’un bir ilçesi daha teknolojide uygun fiyat ve binlerce çeşit ürüne erişme imkânı bulacak. 

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)



 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35