banner29

Başakşehir Living Lab'de E-Fatura Eğitimi

Başakşehir Living Lab Teknoloji ve İnovasyon Merkezi’nde sektör çalışanlarına yönelik e-fatura eğitimi düzenlendi. Eğitimde, yeni e-fatura uygulamalarının şirketlere sağladıkları avantajlar ve kullanım kolaylıklar anlatıldı.

Başakşehir Living Lab'de E-Fatura Eğitimi
 Başakşehir Belediyesi sektör çalışanlarına yönelik eğitimlere bir yenisini daha ekledi. Ata Bilgisayar Genel Koordinatörü Yakup Atagül tarafından muhasebe içerikli meslek grupları, mali müşavirler, ön muhasebe çalışanları, genel muhasebe çalışanları ve yöneticilere eğitim verildi. Katılımcılar programda, ‘e-fatura nedir’, ‘e-fatura sisteminin avantajları nelerdir’, ‘e-fatura sistemine nasıl geçiş yapılmalıdır?’ konularında detaylı bilgi sahibi oldu.

Başakşehir Times Haber Merkezi/Hüseyin Çetiner

Eğitimle ilgili konuşan Yakup Atagül, eğitimde e-fatura ve e-arşiv uygulamaları hakkında bilgilendirme yapmayı amaçladıklarını dile getirerek, “Katılımcılara günümüzün en güncel konularının başında gelen bu yeni e-fatura uygulamalarının şirketlere sağladıkları avantajları ve kullanım kolaylıkları gibi konular hakkında genel bilgilendirmeler yaptık.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Başakşehir Times Haber Ajansı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35