banner32

Başakşehir’de Miniklerin Turnuvası Başladı

Başakşehir Gençlik Oyunları kapsamında bir turnuva daha başladı. Ortaokullar arası küçükler kategorisinde voleybol ve basketbol turnuvalarının ilk maçları yapıldı.

Başakşehir’de Miniklerin Turnuvası Başladı
 Kayaşehir Kültür ve Yaşam Parkı’nda düzenlenen ortaokul kızlar küçükler kategorisi voleybol turnuvası, Özel Başakşehir Yenidoğu Ortaokulu-İTO Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu, Özel Timuçin Eğitim Kurumları Ortaokulu-Özel Başakşehir Final Ortaokulu, Özel Bahçeşehir Sevinç Ortaokulu-İBB Akşemsettin Ortaokulu arasındaki maçlarla başladı. Bu kategori için özel file kurulan salon, çekişmeli maçlara sahne oldu.

Ortaokul erkekler küçükler kategorisi basketbol turnuvası da, voleybol turnuvasıyla eş zamanlı olarak başladı. Turnuvanın ilk gününde Hikmet Uluğubay Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Özel İstanbul Akademi, Özel Esenkent Final Ortaokulu, Özel MEF Ortaokulu ve Özel Başakşehir Final Ortaokulu arasında maçlar yapıldı. Voleybol turnuvasına 13 okul, basketbol turnuvasına 11 okul katılırken yaklaşık 200 öğrenci bu turnuvada şampiyonluk için ter dökecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35