banner32

Ak Parti Başakşehir adayı Harun Karaca mı ?

Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner Ak Parti'nin Başakşehir için Harun Karaca'yı düşündüğünü yazdı. Yorumsuz olarak Hüseyin Çetiner'in köşe yazısını yayınlıyoruz... İŞTE O YAZI

Ak Parti Başakşehir adayı Harun Karaca mı ?
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler seçimi öncesi siyasi partilerin İstanbul ilçe belediye başkan adayları kim olacak diye siyasi kulislerde çok isim dolaşıyor.

Ak Parti İstanbul’un 39 ilçesi için değişik isimler dolaşıyor. 26. Dönem Ak Parti İstanbul Milletvekili Sayın Harun Karaca’nın adı da Başakşehir için geçiyor.

Başakşehir ilçesini yakından takip eden bir gazeteci olarak daha önce Fatih’te Belediye başkan yardımcılığı yapan ve Erdoğan ile hukuku çok eski olan Mali müşavir iş adamı siyaset adamı Harun Karaca’nın Ak Parti Başakşehir için çok doğru ve yerinde bir aday olduğunu samimiyetle beyan etmek isterim.

Harun Karaca Ak Parti adayı olursa 2009’ dan bu yana yaşanan bazı kırgınlıklar ve kalp kırmaların son bulacağını düşünüyorum.

Harun Karaca’nın Ak Parti için çok doğru bir tercih olacağını ifade ederek sürecin Başakişhir için hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.

Başakşehir Times / Hüseyin Çetiner

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35