banner32

Şahintepe Sosyal ve Spor Tesisleri temeli atıldı

Başakşehir Belediyesi’nin "her mahalleye bir spor parkı" projesi kapsamında hayata geçirdiği tesislerin üçüncüsü olan Şahintepe Sosyal, Kültürel ve Sportif Tesislerinin temeli atıldı.

Şahintepe Sosyal ve Spor Tesisleri temeli atıldı
 Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, temel atma töreninde söz verdikleri gibi her mahalleye vatandaşların ücretsiz yararlanabileceği spor parkları yaptıklarını belirterek, “Başakşehir’i spor kenti yapacağız” dedi.
 
3 bin 500 metrekarelik bir alanda inşa edilecek Şahintepe Sosyal, Kültürel ve Sportif Tesislerinin temel atma törenine; Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı Eski Genel Müdürü, Ak Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Baykan, Ak Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Arif Kalmaz, Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları; Yasin Kartoğlu, Hatice Demiralay, Haluk Dikbaş, Murat Şahin, Nurettin Ertemel ve vatandaşlar katıldı.
 
‘Yediden yetmişe herkes faydalanabilecek’

Şahintepe Sosyal, Kültürel ve Sportif tesislerin temel atma töreninin açılış konuşmasını yapan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Başakşehir’i spor kenti yapacaklarını belirterek, “Güvercintepe ve Başakşehir’in ardından, şimdi de Şahintepe Mahallemizde tüm vatandaşlarımızın ücretsiz faydalanabileceği sosyal tesislerin temelini atıyoruz. Tesisimizle Şahintepe Mahallesi’ne dört dörtlük bir hizmet sunulacak. Spor parklarımızı sadece çocuklarımızın değil, ailenin tüm fertlerinin spor yapabilecekleri yerler olarak tasarladık. Vatandaşlarımız sosyal, kültürel ve sportif alanlarda rahatlıkla faaliyet gösterebilecekler. Yatırımlarımız; 250 kişilik konferans salonu, kütüphanesi, derslikleri, bilgisayar ve sanat atölyeleri, 4 adet spor salonu, bay ve bayan fitness salonu ve yüzme havuzuyla sosyal, kültürel ve sportif faaliyet merkezleriyle yediden yetmişe tüm Şahintepe halkının vazgeçilmez etkinlik alanı olacak” dedi.
 
Başkan Uysal, 300 m2’ lik bir alanda Ali Ekber Cami'nin ibadet alanlarını da yenileyeceklerini sözlerine ekledi.
 
Ak Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Arif Kalmaz ise yaptığı selamlama konuşmasında şunları kaydetti, “Gençlerimizi, çocuklarımızı spora teşvik ettikleri için, böyle güzel tesisler kazandırdıkları için Başakşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. 15 gündür ilçemizdeyim. Başkanımızın yaptığı yatırımlar hiçbir belediyede yok.”
 
‘Siyasetin şampiyonu değişmiyor’

Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı Eski Genel Müdürü, Ak Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Baykan yaptığı konuşmada, “Beşinci kez geldiğim Başakşehir’de beşinci açılışımızı gerçekleştiriyoruz.  Mevlüt Başkanımız işi yakalamış. Bize de bu güzel çabayı alkışlamak düşüyor. Tebrik ediyoruz, başarılar diliyoruz. Futbolda her sene bir takım birinci oluyor, şampiyon oluyor. Futbolun şampiyonu değişiyor ama siyasetin şampiyonu hiç değişmiyor. Siyasetin şampiyonu Ak Parti’dir. Ötekiler ise seçimlerden sonra hakem yanlış düdük çaldı, zemin iyi değildi, önümüzdeki maçlara bakacağız, diyecekler” dedi.
 
Protokol konuşmalarının ardından temel atma merasimine geçildi. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, beraberindeki heyet ile birlikte Şahintepe Sosyal, Kültürel ve Sportif Tesislerinin temelini hayırlı olsun dilekleri ile attı.
 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35