banner29

TOKİ Zengini Ali Ağaoğlu Toplumun Değerleri İle Alay Ediyor

=Ali Ağaoğlu'nun ilişki haritası Brezilya dizilerini aratmıyor = Dinimiz ve medeniyetimiz Ali Ağaoğlu'nun özel yaşantısını tasvip etmez. Ağaoğlu parasının gücüne güvenerek yaptığı ahlaksızlıklar toplumca hoş karşılanmıyor. Buna rağmen bu tür davranışları bir kişi yapıyorsa da alenen reklamını yaparak kötü örnekleri yaymasını sakıncalı bulduğu halde Ağaoğlu bu yanlışı ile sürekli magazin haberlerine konu oluyor. Ağaoğlu toplumca hoş karşılanmayan davranışlarına rağmen HÜKÜMETİN TOKİ marifeti ile sürekli iş vermesini anlamak zor.

TOKİ Zengini Ali Ağaoğlu Toplumun Değerleri İle Alay Ediyor
 Ali Ağaoğlu, aşk hayatıyla sık sık magazin gündemine düşüyor. Bir gün sevgilisiyle poz veren Ağaoğlu ertesi gün eşiyle gazetelere gülümsüyor. Sevgili, eş, bir başka sevgili derken kim kimdir iyice karmaşık hale geliyor. Ali Ağaolu'nun karmaşık ilişki haritasını kafası karışanlar için derledik. Tabii ki bu listeyi 15 Eylül 2015 tarihi itibariyle yaptığımızı not düşelim. Malum bir gün sonrası Ağaoğlu'nun neyle karşımıza çıkacağı belli olmaz. 


Ali Ağaoğlu'nun ilk ve tek nikahlı eşi Semra Ağaoğlu. Uzun yıllardır birlikte olan çiftin Alican ve Sena adında iki çocuğu var. 

İlk ve resmi eşi Semra Ağaoğlu 



Ağaoğlu yılbaşı ve bayramları genellikle ilk eşi ve çocuklarıyla geçiriyor.


Ortanca eşi (!) Ayten Alpar



Ünlü iş adamının ortanca eşi ise Ayten Alpar. Çiftin bu birliktelikten Mert adında bir oğlu var. Ayten Alpar sevgilisi Ali Ağaoğlu gibi inşat sektörüyle ilgileniyor. Sevgilisi için inşaat şirketi kuran Ali Ağaoğlu bir açıklamasında “Yeni şirkete ortanca eşim bakacak” demişti.



Ayten Alpar bir röportajında 'Onunla birlikte olan her kadın bilir ki Ali Bey anadan doğma özgürdür. Kimse onu sahiplenemez.' açıklamasını yapmıştı.


 6 yıllık sevgilisi Petek Ertüre



Bir dönem mankenlik ve oyunculuk yapan Petek Ertüre 6 yıldır Ali Ağaoğlu'yla aşk yaşıyor.  Ali Ege adında bir oğlu var. Ertüre ve oğlunu sık sık ziyaret eden Ali Ağaoğlu sevgilisine pahalı hediyeler almayı ihmal etmiyor. Ağaoğlu son olarak Ertüre'ye doğum gününde altın saat almış, Muhteşem Yüzyıl dizisine gönderme yapan bir fotoğrafta kendisini Muhteşem Süleyman, Ertüre'yi de Hürrem yapmıştı. 


Petek Ertüre Ali Ağaoğlu ile birlikteliğinden sonra mankenliğe ara vermişti. 



Rus sevgilisi Sofia Larina


Çapkınlıklarıyla sürekli gündeme gelen Ağaoğlu, 2008 Rusya Güzellik Kraliçesi olan eski sevgilisi Sofia Larina ile de görüşmeye devam ediyor. 


Sofia Larina ve  Ağaoğlu'nun bu birliktelikten çocuğu yok.


Bu sevgili bir var, bir yok!


Ali Ağaoğlu, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Hazal Mesudiyeli (24) ile geçen yaz Bodrum’da tatil yaparken görüntülenmişti.


Mesudiyeli'nin ailesinin bu ilişkiye karşı çıkması 'âşıkların" ilişkisine de yansımıştı. Bir dargın bir barışık çiftin bir araya gelmesi şaşırtan olaylara da neden oluyor. 


Bir gün romantik pozlar veren çift ertesi gün ölü tavukla poz verebiliyor. Ağaoğlu'nun Hazal Mesudiyeli'den de çocuğu yok.


Ünlü iş adamının hayatına giren kadınlar bu kadarla sınırlı değil.  Ağaoğlu adını bilmediğimiz sevgilileriyle de gündeme gelmişti.


Ve adını dahi bilmediğimiz bilumum kadınlar... 


Ünlü iş adamının hayatına giren kadınlar bu kadarla sınırlı değil.  Ağaoğlu adını bilmediğimiz sevgilileriyle de gündeme gelmişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35