banner32

Samet ve Ayşenur ‘un Nikahını başkan kıydı

Zeytinburnu ve Başakşehir Belediye başkanlarına uzun süre özel kalem müdürlüğü yapan ve bir süre önce kalp krizi sonucu aramızda ayrılan Merhum Duran Karaman’ın oğlu Samet ve Ayşenur’un nikahını Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın kıydı.

Samet ve Ayşenur ‘un Nikahını başkan kıydı
Merhum Duran Karaman’ın mesai arkadaşları Samet’i mutlu gününde yalnız bırakmadı

Yoğun programları olan Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın uzun süre özel kalem müdürlüğünü yapan merhum Duran Karaman’ın oğlu Samet Karaman’ın nikah meresimini kıydı. Başkan bütün katılımcılara merhum’un ruhuna hediye edilmek üzere dua etmelerini istedi.

Başakşehir Times Haber Merkezi 

Zeytinburnu Belediyesi çalışanları eski mesai arkadaşlarının  oğlunu onure ederken Başakşehir belediye başkanı ve diğer çalışanların yokluğu    işte aradaki fark dedirtti

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın’ın kıydığı  nikah merasimine başkan yardımcıları ,Feruz Kutsal,M.Zafer Alsaç, Gönül Demirel, birim müdürleri                                                                                                                                                                                Mustafa Aymak,Habibe Darcan,Sami Ünlü, Ak Parti Zeytinburnu Meclis Grup Başkan vekili İş adamı Mehmet Altuntaş başta olmak üzere  Kazlıçeşme Kültür Merkezi Akdeniz Nikah Salonunu hınca hınç dolduran kalabalık Samet ve Ayşenur’u duygulandırdı.

Başakşehir Belediye başkanı Mevlüt Uysal’n nikaha katılmaması,çelenk ve telgraf göndermemesi dikkatlerden kaçmazken ahde vefanın ayrı bir şey olduğunu söyleyen davetliler herkes kendine yakışanı yapar dedikleri  gözden kaçmadı.

Gazetemizin imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner’in arkadaşı olan Merhum Duran Karaman’ın oğlu Samet ve eşi Ayşenur a ömür boyu mutluluklar dileriz.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35