banner29

Merve ile Murat evleniyor mu

Sonunda evet dedi

Merve ile Murat evleniyor mu
 Murat Dalkılıç aylardır yeniden barışmak için dil döktüğü Merve Boluğur'u sonunda ikna etti.

Peşinden Bodrum'a gittiği güzel oyuncuya evlilik teklif eden popçu, 'Evet' yanıtı aldı. İstanbul Times Haber Merkezi ve Boluğur ile Murat Dalkılıç, birbirlerinden kopamadı. 2013 yazında başlayan aşklarını 6 ay sonra ünlü popçunun ihaneti yüzünden noktalayan ikili, birkaç ay sonra yeniden barıştı.

Başakşehir Times Haber Merkezi

Ve Kalbini Yeniden Kazandı

Merve Boluğur, kendisine ikinci kez ihanet eden Murat Dalkılıç'la bu kez 2014 Aralık'ta tamamen ayrıldığını açıkladı. Ancak ünlü popçu, ne yaptı ne etti ve güzel oyuncunun kalbini yeniden kazandı. Nisan ayında bir partide karşılaştığı Merve Boluğur'la o geceden sonra yeniden görüşmeye başlayan Dalkılıç, geçtiğimiz gün de güzel oyuncunun peşinden Bodrum'a gitti. Merve Boluğur'a evlilik teklifi eden ünlü popçu, "Evet" yanıtı alınca da havalara uçtu.

KUTLAMA YAPTILAR

Ünlü çift, teklifin ardından da Türkbükü'ndeki Sess adlı mekana giderek kutlama yaptı. Etraftaki kimseyi umursamadan romantik anlar yaşayan Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç'a yakın dostları Eser Yenenler de eşlik etti Boluğur ile Dalkılıç'ın ne zaman evleneceği ise herkesin merak konusu...

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35