banner25

Başakşehirliler Arabada Filim İzledi

Başakşehir Belediyesi, koronavirüs salgını döneminde ‘filmin keyfini sür’ sloganıyla düzenlediği arabalı açık hava sinema etkinliği ile ilçe sakinlerinin sinema özlemine son verdi.

Başakşehirliler Arabada Filim İzledi
 

Başakşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında sinemaların kapalı olduğu dönemde, sosyal mesafe kurallarını uygulayarak vatandaşlara açık havada arabada film izleme fırsatı sundu.Arabalı açık hava sineması keyfi kapsamında başrollerini Aras Bulut İynemli ile Nisa Sofiya Aksongur’un paylaştığı ‘7. Koğuştaki Mucize’adlı film beyaz perdeye yansıtıldı.

Stadyum otoparkı bir ilke sahne oldu

Başakşehir’deki Fatih Terim Stadyumu otoparkı bir ilke sahne oldu. ‘Filmin keyfini sür’ sloganıyla düzenlenen etkinlik için otoparkta 500’e yakın araç bir araya geldi. 18 yaş altı ve 65 yaş üzeri dışındaki Başakşehirliler, her araçta 2 kişi olunması, araç içinde maske takılması gibi kurallar ile saat 19.30 itibarıyla araçlarıyla alana giriş yaparak yerlerini aldı.

Başakşehirliler uygulamadan memnun

Hayatlarında ilk kez araba ile açık havada sinema keyfi yaşayan Başakşehirliler, etkinlikten çok memnun kaldıklarını dile getirerek, Başakşehir Belediyesi’ne ve Başkan Yasin Kartoğlu’na teşekkür ettiler. Film izlemeye gelen vatandaşlara Belediye ekipleri tarafından patlamış mısır ve gazoz ikram edildi.“Arabalı açık hava sineması” keyfinin Başakşehir’in çeşitli mahallelerinde ilerleyen günlerde devam ettirilmesi planlanıyor.

Kaynak: İ;stanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35