banner32

Onbinler Kayaşehir iftarı'nda buluştu

Başakşehir Belediyesi, ilçenin 8 ayrı mahallesinde verdiği sokak iftarlarında onbinlerce kişiyi ağırladı.

Onbinler Kayaşehir iftarı'nda buluştu
 Başakşehir Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında mahalle sakinlerini buluşturduğu iftar sofralarının sonuncusunu Kayaşehir’de 20 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. Ev sahipliğini Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın yaptığı iftara, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları; Yasin Kartoğlu, Bedri Sinan Gül ve Haluk Dikbaş katıldı.

 

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca ile birlikte iftar öncesi etkinlik alanına gelerek vatandaşlarla sohbet etti.

 

Ezanın okunmasının ardından binlerce Başakşehirli, İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu'nun yaptığı dua sonrası oruçlarını açtı. 

 

“Sokak iftarlarında Başakşehir Belediyesi’nin farklı bir tavrı var”


Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katılan Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, “Öncelikle böyle muhteşem bir görüntüyü hazır hale getiren Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bugün burada 20 bin kişi mübarek bir gecede, Ramazan ayının en özel günü olan Kadir Gecesi’nde birlikteyiz. İstanbul’un her tarafında bu sokak iftarlarını kuruyoruz, ama Başakşehir’in kendine özgü bir tavrı var. Biz genellikle İstanbul’da daha az sayıyla bu iftarları yapıyoruz ama Başakşehir Belediyesi bugün 20 bin kişinin katılımıyla bu programı gerçekleştirdi. Kayaşehir’de böyle bir tablo ile karşılaşmak, böyle bir gecede bizim için en iyi ödül oldu” dedi.

 

“Sizlere layık olmaya çalışıyoruz”


Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca ise sokak iftarına katılan vatandaşların hem Kadir Gecesi’ni, hem de Ramazan Bayramı’nı kutlarken, “Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Son 11 seçim boyunca bizlerin yanında oldunuz. Biz de sizlerin bu güvenine layık olmaya çalışıyoruz. Geçirdiğimiz bu zor günlerde yanımızda olduğunuz ve desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

 

“Başakşehir’de iftarlarımız diğer ilçelere göre biraz daha kalabalık oluyor”


Kayaşehir’de düzenlenen iftar programına katılarak program öncesinde açıklamalarda bulunan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, “Bütün belediyelerin yaptığı gibi bizler de her sene sokak iftarları yapıyoruz. Coğrafi yapısından dolayı bizim mahallelerimizde iftarlar biraz daha kalabalık oluyor. Bu akşam Kayaşehir’deyiz, sitelerin ortasında bulunan meydanda iftar yapıyoruz. Biz mahallelerimize Ramazan ayında bir gün böyle programlar yapıyoruz, diğer günlerde sizler bir araya gelin diyoruz. Bugün Ak Parti İstanbul İl Başkanımız ve milletvekilimizi misafir ediyoruz. Ramazan ayı bereket ayı, rahmet ayı inşallah bundan sonra da bu programlarımızı yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35