banner29

Kayaşehir Girişinde yanmayan trafik ışıkları ölüme davetiye çıkardı

Kayaşehir- Bahçetepe girişinde yanmayan trafik ışıkları ölüme davetiye çıkarıyor. Yetkililer nerede ?

Kayaşehir Girişinde yanmayan trafik ışıkları ölüme davetiye çıkardı
Dörtyol girişinde araçlar birbirine girdi bir araç takla atarak durabildi

Bir çok konuda sorunları olan  Kayaşehir' in önemli sorunlarından biriside trafik ışıkları oluyor.Bugün (15.08.2015) Saat 20 sularında trafik ışıklarının yanmasından dolayı hızla giren arçlardan birisi diğer bir araca çaptı. Çarpmanın etkis ile araç ters dönerek devrildi. Kazaya sebebiyet veren aracın kaçtığı ters dönen araç içinde trafik ekiplerinin olay yerine geldiği ifade dildi.

Başakşehir Times Haber Merkezi

Çok sayıda okurumuzun olay anında haber ihbar hattımızı arayarak Kayaşehir'in eski bir yerleşim yeri olmamasına rağmen yolların kıvrımlı yapılması,elektrik kesintisinden dolayı trafik ışıklarının çoğu kez yanmadığını ifade ederek market servis araçlarının katıldığı kazalarda bile ölümlü bir çok vakanın yaşandığını ifade ederek yetkililerin  artık bu sorunlara bir çözüm bulmasını istediler.

Olay nerede oldu ?

Bahçetepe kontlarının girişinde Kayaşehir yazılan tabelanın bulunduğu noktada meydana gelen kazada ters dönen aracın içinde bulunan yolcu veya yolcuların hafif şekilde yaralandıkları ifede edildi. 

Burada da ölümlü kaza olma riski çok fazla diyen bölge sakinleri  belediye ve ilgili kurumlaın biraz daha dikkatli ve hasas olmasını isteyerek ölümlü kazalar olmadan çaresine balksın talebinde bulundular.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35