banner25

Hacıbektaş Cemevinde Lokma ve müzik ziyafeti

Güvercintepe Hacı Bektaş Cemevi güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Hem lokma programı hem de Cem'evinde saz kursu alan onlarca gencin bir araya gelerek oluşturduğu koru muhteşem türküler söyleyerek yüreklerin pasını sildi.

Hacıbektaş Cemevinde Lokma ve müzik ziyafeti
Şeref konuğu Başakşehir ilçe kaymakamı Kazım Tekin oldu 

Rıza Sorucu'nun başkanı olduğu Güvercintepe Hacı Bektaş-ı Veli Cem Evi önemli bir çalışmaya ev sahipliği yaptı. Başakşehir kaymakamı Kazım Tekin,MHP Başakşehir ilçe başkanı Celalletin Aykol,MHP 3.Bölge Milletvekili adayı Erdem Karakoç, CHP Başakşehir ilçe başkanı Kazım Özren,CHP istanbul 3.Bölge milletvekili adayı Mali Müşavir Özgür Karabat başta olmak üzere çok sayıda protokol üyesi katıldı. 

Başakşehir Times Haber Merkezi

Cemevi başkanı Rıza Sorucu yaptığı konuşmada "CHP ve MHP vekil adaylarına Ankara'ya gidince koltuğa yapışıp kalmayın. Halkın içinde olun dedi. Sorucu, yapaakları kongrede aday olmayacağını yeni dönemde görevi başka bir arkadaşın yapmasını istediğini ifade ederek Cem Evinin bir çok eksiğini giderdik. Kalan ufak tefek eksikliklerimizi de giderdikten sonra gelecek arkadaşımıza problemleri hal edilmiş bir dernek bırakmak için son eksikliklerimizi tamamlıyoruz. Bugün burada bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim" dedi.

Güvercintepe Mahalle muhtarı İbrahim Dinç,CHP Başakşehir Belediye meclis üyesi Murat Özkurt,
CHP Başakşehir Kadın kolları başkanı,ilçe yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere çok sayıda prptokol üyesi Cem evinde yapılan programa iştirak etti.


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35