banner25

Güvercintepe’de Otobüs Sıkıntısı Had Safhada

Başakşehir’in varoş mahallerinden birisi olan Güvercintepe sakinleri güvenlik endişesi nedeni ile MK12 seferlerinin saat 18 den sonra meydan’dan sonra yapılmamasından dolayı çok dertli.

Güvercintepe’de Otobüs Sıkıntısı Had Safhada
Bir çok Okurumuz biz üvey evlat mıyız serzenişinde bulundu

Başakşehir’ in sorunlarına eğilen ilk yerel gazete olan İstanbul Times ve Başakşehir Times Gazetelerinin ihbar hatlarına şikayet yağıyor. Daha eğildiğimiz bir çok sorunun çözüme kavuştuğunu ifade eden okurlarımız kış aylarının gelmesi ile meydan’dan uzak ikamet eden yolcular için yaya yürümenin çileye  döndüğünü ifade eden okurlarımız bir sadece toplu taşıma araçlarının  gündüz saatlerinde uğradıkları duraklarına son sefere kadar gitmelerini talep ediyoruz.  Devletin güvenlik endişesi nednei ile saat 18 den sonra sadece meydana kadar gelmesi bizi üzüyor terör’ e destek verenleri de sevindiriyor diyen okurlarımız Başakşehir Belediyesinin sorunlarına yeteri kadar eğilmediklerini iddia ederek seslerini yetkililere duyurmamızı  istediler.

İşte S.S .adındaki okurumuzun gönderdiği e-mial mesajını aynen yayınlıyoruz

“İyi günler, ismim S.S.Bayramtepe MK 12 seferlerinin Saat 18.00 dan sonra yalnızca meydana kadar yapılmasından ve kahir ekseriyeti meydandan aşağıda oturan yolcularını yarı yolda, KARAKOLUN olduğu bir mahallede polisin sağlayamadığı güvenlik endişesiyle, indirmesinden şikayetçiyim.

Emniyet güçlerimizin bir mahallede bu kadar aciz kalmasından şikayetçiyim.
bir çok terör örgütü ile savaşan ve başarılı sonuçlar alan savunma güçlerimizin birkaç teröristin saldırısı endişesiyle herhangi bir güvenlik önlemi dahi almadan bizce sorumsuz davranmasından şikayetçiyim. sesimizi belediyeye ulaştırmayı arkadaşlarımla akrabalarımla denedik ancak kimse derdimize deva olmadı.

Bu konuda bize  yardımcı olursanız seviniriz. Önümüz kış. Öğrencisi, çalışanı var. Saat 18.00 dan sonra İETT araçlarının meydandan sonraki duraklara gitmemesi mahalle halkı için çok büyük bir sorundur.

Başakşehir Belediye’sin İETT ile irtibata geçip bu sorunu bitirmesi için çok çaba sarf ettik ancak başarılı olmadık. Biz çok şey istemiyoruz.  Sadece İETT.nin gündüz saatlerinde uğradığı duraklara saat 18.00 dan sonrada gitmesini talep ediyoruz.

Mahalle olarak tek lüksümüz İETT araçları idi bizi ondan dan mahrum etmesinler”

Halkın sesini ilgililere duyurmak bizden gereğini yapmak  İETT ve diğer yetkililerden olsun.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
İdris bozkurt
İdris bozkurt - 7 yıl Önce

Kuyumcu kente 40dakikada bir otobüs gidiyor kayasehire 15 dakikada bir gidiyor yazık Mevlud ünsal sınıfta kaldin adaletmi bu

Ayşe gul
Ayşe gul - 6 yıl Önce

Yok böle bişey ya nasıl sefer yapıyorsunuz anlams değiliz sirinevler de oturuyorum bayramtepeye iett bulup gitmek çilee resmen verdiginiz saate uyun uymuyorsanızzsefer saati yazp insanları bu sekil sefer iptal diyip bektlemeyin varsa sorun ek sefer yapn ama insanları magdur etmeyiniz

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35