banner32

BAMDER Başkanı Erdal Tunç Güven Tazeledi

Başakşehir Malatyalılar Derneği (BAMDER) olağan genel kurulunda eski başkan iş adamı Erdal Tunç'a güven tazeleyerek yola devam dedi.

BAMDER Başkanı Erdal Tunç Güven Tazeledi
Nihat Emeksiz'in Divan başkanı olduğu kongrede birlik ve beraberlik mesajı verildi

Eski dernek başkanı iş adamı Erdal Tunç'un listesi tek başına seçime girdi. Delegenin oy çokluğu ile seçilen Erdal Tunç ve yönetimi için ilk konuşmayı derneğin kurucu başkan yardımcısı gazeteci yazar Hüseyin Çetiner yaptı. 
Çetiner şunları söyledi "Öncelikle Erdal Tunç ve yönetimi derneğe çok güzel bir mekan kazandırdı. İşim gereği bir çok dernek ve vakfın kongresine katılıyorum. Kuruluştan bugüne bütün başkanların hazır bulunduğu çok kongre görmedim.

Bugün burada beraber derneği  kurduğumuz ilk kurucu başkanımız Mehmet Ali Çakırhan, 2.Dönem dernek başkanı iş adamı Ramazan Boğur ve kuruluştan  beri derneğin içinde bulunan bütün arkadaşların burada olması birlik ve bereberlik açısından çok önemli.
 
Benim üzerime ne düşüyorsa  Erdal başkan ve ekibinin yanındayım. Yeni  yönetim hayırlı ve uğurlu olsun diyorum" şeklinde konuştu" 

Divan başkanı Nihat Emeksiz daha sonra sırası ile kurucu dernek başkanı Mehmet Ali Çakırhan'a,Ramazan Boğru'a ,eski yönetim kurulu üyesi Nihat Demir' e, gençlik  kolları başkanı ve çok sayıda delege yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik ile alakalı mesajlar verdiler.                

Dernek başkanı Erdal Tunç'tan delegeye teşekkür 

Kongre bittikten sonra bir konuşma yapan dernek başkanı Erdal Tunç kendisine güven duyan delegelere teşekkür etti. Tunç derneğin taşınma sürececinde yeni yerin tefrişatı konusunda katkı sunan Başakşehir Belediye başkanına taşekkür etti.  Tunç dernek işleri sadece yönetimin katkı ve destek sunması ile olmaz. Bütün üyeler kendi imkanları ölçüsünde derneklerine sahip çıkmalarını istiyorum dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35