banner32

Onur Sakar İle Duraklar Yarışıyor Beylikdüzü'ndeydi

sevilen programlarından biri olan Onur Sakar ile Duraklar Yarışıyor, bu hafta Beylikdüzü Bizimkent Büyükşehir Taksi’nin konuğu oldu. Her dakikası heyecana sahne olan programda radyocu Sakar, durak başkanı Neşat Atalay ve taksicilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Onur Sakar İle Duraklar Yarışıyor Beylikdüzü'ndeydi

Mutluluğun sesi Radyo Başakşehir’in en 

Yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren Başakşehir sınırlarını aşan, Türkiye’nin dört bir yanında dinleyici kitlesi bulunan mutluluğun sesi Radyo Başakşehir’de Onur Sakar ile Duraklar Yarışıyor programı tüm hızıyla sürüyor. İstanbul’u durak durak gezen Sakar, taksi başkanlarına sorular soruyor, yarışma sırasında taksi şoförleri de kendi aralarında sorulara doğru yanıt arıyor.

“Programı keyifle dinliyoruz”

Taksiciler başta olmak üzere ilgiyle takip edilen programın bu haftaki durağı Beylikdüzü oldu. Bizimkent Büyükşehir Taksi’nin konuk olan Onur Sakar, durak başkanı Neşat Atalay’a 10 soru sordu. Beştaş, 10 sorunun 9’una doğru cevap verdi. Duraklar Yarışıyor programını severek dinlediklerini belirten Atalay, “Cuma akşamlarımız keyifle geçiyor. Bir yandan işimizi yaparken diğer yandan programı dinliyoruz. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nu çayımızı içmeye, muhabbetimize ortak olmaya davet ediyorum. Çayımız taze mutlaka bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı/ İTHA

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35