banner29

Milli Mücadele’nin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı

Milli Mücadele’nin 100. yılı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi, Başakşehir’de de coşkuyla kutlandı.

Milli Mücadele’nin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı
 Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlayan kurtuluş mücadelesinin ilk adımının atıldığı gün olan 19 Mayıs’ın 100’üncü yıldönümü kapsamında düzenlenen etkinlikler Bahçeşehir Tören alanına çelenk konulmasıyla başladı. 

19 Mayıs kutlamaları, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda düzenlenen törenle devam etti. Büyük bir heyecan ve coşkuya sahne olan törene; Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Koray Emre Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk, İlçe Müftüsü Necdet Arman,  öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Dereceye girenlerin ödülleri Başkan’dan

19 Mayıs’ın önemini vurgulayan şiir, kompozisyonların öğrenciler tarafından okunması ile başlayan törende, Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi müzik grubu birbirinden güzel parçaları seslendirdi. Kutlama töreninde ayrıca, öğrencilerinin jimnastik gösterileri beğeni topladı. 

Kutlamalar, ilçe genelinde düzenlenen kompozisyon, şiir, resim ve spor dalında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile devam etti. Şiir kategorisinde dereceye giren öğrenciler ödüllerini Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun elinden aldı.

Kutlamalar, ilçe protokolünün törene katılan öğrencilerle toplu fotoğraf çekilmelerinin ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35