banner32

Kaave Roastery’Den İşbirliği Fırsatları

Türkiye’nin 5. nesil ilk kahve zincir mağazaları Kaave Roastery, HORECA ve perakende sektöründe iş birlikleri sunuyor.

Kaave Roastery’Den İşbirliği Fırsatları
 Bünyesindeki büyük markalarla ülke ekonomisine önemli katma değer sağlayan Saruhan Holding’in yeni markası Kaave, Hotel-Restoran-Kafe ve perakende sektöründe partnerlik sistemiyle yurt içi ve yurt dışı iş birlikleri hedefliyor.

5. nesil kahvecilik sisteminin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan Kaave Roastery, yaptığı iş birliklerinde bir işletmenin kahve ile ilgili tüm ihtiyaçlarına cevap verebiliyor. Marka, HORECA ve perakende sektöründeki paydaşlarıyla birlikte kazanmayı hedeflediği bir stratejiyle ilerliyor.

Kaave Roastery’nin partnerlik sisteminde, yenilikçi bir bakış açısıyla kahve, eğitim ve hizmet şeklinde bir konsept paket uygulanıyor. İşletmenin ihtiyaçları doğrultusunda, doğru kurgu ve konsepti belirleyip nitelikli kahveyi en uygun sunumla tüketiciye ulaştırmak hedefleniyor.

Kahve makineleri konusunda, yine Saruhan Holding bünyesinde yer alan elektrikli ev aletlerinin öncü markalarından Fakir Hausgeräte ile iş birliği yapılıyor. Yıllardır teknolojisiyle ön plana çıkan Fakir Hausgeräte’nin uzman Ar-Ge ekibi ile standardize edilen inovatif teknolojili kahve makineleri kullanılıyor. Böylece Kaave Roastery’nin olduğu her yerde kahvelerin kalitesinde ve aromasında hiçbir değişme olmuyor. Ayrıca doğanın sürprizlerine karşı kahve çekirdeklerinde standardı yakalamak için harmanlar oluşturulurken enoloji biliminden faydalanılıyor.

Kaave Roastery’nin Antalya’da yer alan üretim tesislerinde işlenen, dünyanın farklı bölgelerinden gelen kaliteli kahve çekirdekleri de yine partnerlik çerçevesinde Türkiye’nin her yerinden tedarik edilebiliyor. Marka, sektörde yenilikçi kahve zincir mağazaları konsepti ve müşteri memnuniyetiyle fark yaratmak istiyor.

Kaave Roastery, yüksek gurme standartlarını inovatif teknolojilerle kahve severlere ulaştırmayı amaçlıyor.


Ayrıntılı Bilgi: //kaave.com.tr/

KAAVE Roastery Hakkında


Saruhan Holding bünyesinde yer alan Kaave Roastery, kahvede kalitenin öne çıktığı 5. nesil kahveciliğin Türkiye’deki ilk temsilcilerinden biridir. Antalya’da yer alan üretim merkezinde dünyanın çeşitli yörelerinden gelen en kaliteli kahve çekirdeklerini inovatif teknolojiler ile işleyip, flamboyant konseptli mağaza zincirlerinde kahveseverlerle buluşturuyor. Kaave Roastery, her mağazasında standart nitelikte ve aromada kahveleri damaklara sunmak için yüksek teknolojiyi kullanıyor. Aynı çatı altında bulunduğu öncü elektrikli ev aletleri markası Fakir Hausgeräte ile kahve makineleri, teknoloji ve Ar-Ge konusunda iş birliği yapıyor. Kahve standartlarının değişmemesi için harmanlar, enoloji biliminden yararlanarak oluşturulurken, kahveler standardize edilmiş üst düzey makinelerde, yenilikçi yöntemlerle demleniyor. Kaave Roastery mağazalarında bulunan kahve kavurma alanlarında, kahve gurmeleri diledikleri çekirdekler ile kendi damak zevklerine uygun imza kahvelerini oluşturabiliyor. Franchise mağazacılık stratejisiyle ilerleyen Kaave Roastery, HORECA kanalında da işbirlikleri yaparak global pazarlara açılmayı hedefliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35