banner25

İstanbul'un En Nezih Sosyal Tesisleri Başakşehir'de

Başakşehir Belediyesi’nin Sular Vadisi ve Şelale Park sosyal tesisleri Kovid-19 tedbirleri kapsamında yeniden hizmete açıldı.

İstanbul'un En Nezih Sosyal Tesisleri Başakşehir'de

Birinci sınıf servis ve hizmet anlayışıyla dünya mutfağının en seçkin lezzetlerinin sunulduğu tesislerde, misafirlerin konforu için tüm ayrıntılar düşünüldü.

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner

Sular Vadisi ve Şelale Park Sosyal Tesisleri, Kovid-19 tedbirleri kapsamında yeniden kapılarını açtı. Başakşehir’in en nezih mekanları arasında yer alan Sular Vadisi ve Şelale Park sosyal tesislerinde özel gün ve iş toplantılarının yapılabileceği VIP salonları da yer alıyor.

Önceliğimiz misafirlerimizin sağlığı ve konforu

Sular Vadisi ve Şelale Park sosyal tesisleri, iç ve dış mekan olmak üzere 2 bölüme ayrılıyor. Modern mimari anlayışıyla hizmet veren sosyal tesisler misafirlerin rahatı için yeniden tasarlandı. Yeni normalleşme önlemleri kapsamında tesis içerisindeki oturma düzeninde de değişikliğe gidildi. Tesisteki masalar sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yeniden düzenlendi. Kapasite ise yüzde 50 oranında azaltıldı.

Uygun fiyatlarla birinci sınıf hizmet

En kaliteli ürünlerin tercih edildiği tesislerde, birinci sınıf servis ve hizmet anlayışıyla dünya mutfağının en seçkin lezzetlerini uygun fiyatlarla misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Sosyal tesislerin içerisinde misafirlerin konforu için her ayrıntı da düşünüldü. Tesislerde çocuk oyun alanları, mescit ve bebek bakım odasının yanı sıra misafirlerin kullanabileceği Wİ-Fİ hizmeti de bulunuyor.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35