banner29

İstanbul Gençli̇k Oyunları’nda Fi̇lede Heyecan Başladı

Türkiye’nin en büyük gençlik ve spor organizasyonu İstanbul Gençlik Oyunları’nda, turnuvalar tüm heyecanıyla sürüyor. İstanbul finalleri erkekler voleybol turnuvasında Başakşehir’i temsil edecek takım için filede kıyasıya mücadele başladı.

İstanbul Gençli̇k Oyunları’nda Fi̇lede Heyecan Başladı

Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye’nin en büyük gençlik organizasyonu İstanbul Gençlik Oyunları, voleybol heyecanıyla devam ediyor. 100 bin gence ulaşma parolasıyla başlayan organizasyonda Başakşehirli öğrenciler, İstanbul finallerinde ilçeyi temsil etmek için kıyasıya yarışıyor.

11 takım şampiyonluk mücadelesi veriyor

İstanbul Gençlik Oyunları kapsamında Başakşehir’deki liseler arasında düzenlenen erkekler voleybol turnuvası, Kayaşehir Kültür ve Yaşam Parkı’nda başladı. Turnuvanın ilk maçında Özel Cihangir Anadolu Lisesi ve TOKİ Kayaşehir Anadolu Lisesi takımları karşı karşıya geldi.

Çekişmeli geçen bol sayılı maçta TOKİ Kayaşehir Anadolu Lisesi, rakibini 2-0 yenmeyi başardı. 11 takımın katıldığı müsabakalar sonunda birinci olacak lise, İstanbul finallerinde Başakşehir’i temsil edecek.

KAYNAK:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35