banner32

İstanbul Gençliği Başakşehir Millet Bahçesi’nde Buluşacak

Başakşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen İstanbul Gençlik Oyunları heyecanını okullara taşıyan usta radyocu Serdar Gökalp, Ortaköy Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gençlerle bir araya geldi. Oyunlar hakkında merek edilen soruları cevaplayan Gökalp, tüm öğrencileri 26 Mayıs’ta Başakşehir Millet Bahçesi’nde yapılacak büyük finale davet etti.

İstanbul Gençliği Başakşehir Millet Bahçesi’nde Buluşacak

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) / Hüseyin Çetiner

Türkiye’nin en büyük gençlik ve spor organizasyonu İstanbul Gençlik Oyunları, İstanbul’un dört bir yanındaki gençlerle buluştu. İstanbul Gençlik Oyunları Sohbetleri programı ile her hafta farklı bir okula konuk olarak gençlerle bir araya gelen sevilen radyocu Serdar Gökalp, büyük finale günler kala son okul programını gerçekleştirdi. Usta radyocu, Ortaköy Zübeyde Hanım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki gençlerle bir araya gelerek, öğrencileri 26 Mayıs’ta Başakşehir Millet Bahçesi’nde yapılacak gençlik festivaline davet etti.

“Bu bir son değil, seneye mutlaka katılın”

İstanbul Gençlik Oyunları’nda büyük finale adım adım yaklaştıklarını belirten Gökalp, “Final yarışmaları oynanmaya başlandı. Büyük finale sayılı günler kala heyecan da her geçen gün artıyor. Bu oyunlar, aynı zamanda yeteneklerinizi keşfetmenizde de size büyük katlı sağlıyor. Profesyonel ortamda kendinizi gösterme ve gelişme imkânına sahip oluyorsunuz. O yüzden bu bir son değil. Gençler, seneye mutlaka İstanbul Gençlik Oyunları’na katılın. Unutmayın, büyük finalle birlikte Başakşehir Belediyesi sizler için muhteşem bir festival hazırladı. Sakın kaçırmayın” diye konuştu.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35