banner25

Haldun Dormen’in Yönettiği “Karmakarışık” Başakşehir’de Sahnelendi

Türk tiyatrosunun duayen isimlerinden Haldun Dormen’in yönettiği “Karmakarışık” adlı oyun, tiyatroseverlerden büyük ilgi gördü. Başakşehirliler, bir yalanın yol açtığı karışıkları konu alan oyunu ayakta alkışladı.

Haldun Dormen’in Yönettiği “Karmakarışık” Başakşehir’de Sahnelendi

Başakşehir Belediyesi, kültür sanat sezonu kapsamında tiyatronun en seçkin oyunlarını Başakşehirli sanatseverlerle buluşturuyor. Bu hafta perdeler, yönetmenliğini Türk tiyatrosunun duayen isimlerinden Haldun Dormen’in yaptığı “Karmakarışık” oyunuyla açıldı. Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’ndeki oyuna tiyatroseverler adeta akın etti. 

Başakşehir Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner

Bir yalan nelere yol açar?

Dev bir kadroyla sahneye taşınan oyunda salon doldu taştı. İlk dakikadan itibaren karmakarışık bir hal alan olayların seyrine kapılan tiyatroseverler, saygın bir İngiliz bakanı Richard Philips’in bir yalan sonucu başından geçen beklenmedik olayları kahkahalarla izledi. 

İngiliz yazar Ray Cooney’in aynı adlı eserinden sahneye uyarlanan, yönetmenliğini Haldun Dormen üstlendiği iki perdelik oyunda; Erkan Taşdöğen, Fatih Kahraman, Ali Ersin Yenar, Ebru Kaymakçı, Selda Özler, Özden Çiftçi, Ebru Demirdöven, Aral Seskir, Sinan Cem Çabuk, Osman Tunca Soysal, Suzan Sabancı sahne aldı.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTA)

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35