banner25

Girişimciliğin Detaylarını Living Lab’de Öğreniyorlar

Başakşehir Living Lab Teknoloji ve İnovasyon Merkezi’nde 8 hafta boyunca devam edecek “A’dan Z’ye Girişimcilik” eğitimi geniş katılımla başladı.

Girişimciliğin Detaylarını Living Lab’de Öğreniyorlar
 Başakşehir Belediyesi Living Lab İnovasyon ve Teknoloji Merkezi’nde girişimcilere destek vermek amacıyla başlatılan ve girişimcilik konusunda uzman eğitimci Dr. Öğretim Üyesi Üzeyir Pala tarafından verilen seminerde; ‘Girişimci ve Girişimcilik Kavramı’, ‘Girişimcilik Süreçleri ve İşletmeleri’, ‘İnovasyon ve Girişimcilikte İnovasyonun Önemi’, ‘Girişimcilik ve Girişimcilik Örnekleri’ konuları masaya yatırıldı.

“Hayallere ulaşmanın metotları var”

“A’dan Z’ye Girişimcilik” eğitim serisi eğitmeni, Haliç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Üzeyir Pala, katılımcılara her şeyden önce fikir üretmeyi öğrettiklerini belirterek, “Eğitimlerimizde 18 yaş üstü her yaştan katılımcı ile girişimcilik üzerine konuşup tartışıyoruz. Bazı katılımcılar bu eğitim sayesinde cesaretlendi ve ticari girişimlerde bulunmaya karar verdi. İnsanların hayal ettikleri şeylere ulaşması zor değil ama bazı metotları öğrenmeleri gerekiyor. İşte biz burada katılımcılara o metotları öğretiyoruz.” diye konuştu.

Toplam 40 katılımcının yararlandığı eğitimin sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35