banner32

Engelli Vatandaşlar Ve Aileleri İftarda Buluştu

Başakşehir Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla engelli vatandaşları ve ailelerini iftar sofrasında bir araya getirdi.

Engelli Vatandaşlar Ve Aileleri İftarda Buluştu
 Bahçeşehir Malima Davet Salonu’nda düzenlenen iftar programına Başakşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Şaduman Kutay, AK Parti Başakşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurdan Ertuğrul, AK Parti Başakşehir İlçe Başkan Yardımcısı Çağatay Özer, Engelliler Komisyonu Başkanı Hayati Yiğitoğlu, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Başakşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Şaduman Kutay iftar vakti öncesi masaları tek tek dolaşarak engelli vatandaşlar ve aileleri ile selamlaştı. İftar vaktinin gelmesiyle birlikte vatandaşlar dua ederek oruçlarını açtı.

“Hayatı paylaşmak güzel” 

Engellilerin sosyal hayata katılmaları için bu tarz etkinliklerin önemine değinen Kerim Yavuz, "Engellilerin sosyal hayata adaptasyonları konusunda oldukça güzel bir organizasyon. Başakşehir Belediyesi sık sık böyle organizasyonlar yapıyor. Biz de katılıyoruz. Engellilerin toplumsal hayata katılma hakları var. Hayatı birlikte paylaşmak güzel. Engelli aileleri böyle toplantılarda kendilerini çok daha rahat hissediyorlar. Bu organizasyonların devamını istiyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

“Belediye’nin diğer etkinliklerine de katılıyoruz”

Fiziksel engelli davetlilerden 11 yaşındaki Beray Arda Demirel’in annesi Zübeyde Özdemir, iftar sofrasında kendilerini ağırlayan Başakşehir Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’na teşekkür ederek, “Beray özel eğitim alıyor. Onun dışında Başakşehir Belediyesi’nin engellilere yönelik düzenlediği diğer etkinliklere de katılıyoruz. Başakşehir Engelli Rehabilitasyon Merkezi’nin bir an önce faaliyete geçmesini bekliyoruz. Yasin Başkan’ımız her sene bizleri ağırlıyor. Allah ondan razı olsun.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35