banner29

Enez Gençlik Kampı 2019 Sezonu Tamamlandı

Başakşehirli gençlere yaz tatilinin keyfini yaşatan Enez Gençlik Kampı, 2019 sezonunu kapattı. 9 hafta süren kamptan bu yıl 2 bin genç faydalandı.

Enez Gençlik Kampı 2019 Sezonu Tamamlandı
 Başakşehir Belediyesi, Edirne’nin Enez ilçesindeki denize sıfır konumda bulunan kampta gençlere bu yıl da unutulmaz bir yaz tatili imkânı sundu. 24 Haziran’da kapılarını açan ve 9 hafta süren kamptan 14-18 yaş arasındaki Başakşehirli gençler faydalandı. 

Eğlence ve dinlence bir arada 

Başakşehir Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren kampta, ilçenin gençleri yoğun geçen eğitim sezonunun yorgunluğunu yüzme, futbol, plaj futbolu, plaj voleybolu, survivor, masa tenisi, dart, satranç, mangala, su topu, bocce badminton, su sporları gibi etkinliklerle attı. 

Gençler arasında yeni dostluklar kuruldu 

Akademi mezunu antrenörlerin eşlik ettiği gençler, söyleşiler ve münazaralar gibi kültürel etkinliklerde Türkiye’nin önde gelen yazarları ile buluşma imkânı buldu. Her hafta farklı bir grubun misafir olduğu kamp, gençler arasında yeni dostlukların kurulmasını ve kardeşlik duygularının pekişmesini sağladı.

Başakşehirli gençlerin vazgeçilmez adresi… 

Başakşehir Belediyesi tarafından gençlere spor kültürünü aşılamak, kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve sosyal ortamlarda kendilerini rahatça ifade edebilmelerini sağlamak amacıyla 2016 yılında hayata geçirilen Enez Gençlik Kampı, ilk senesinde 811 Başakşehirli öğrenciyi ağırladı. 

Kampta katılan öğrenci sayısı 2017 yılında 2 bin 400’e ulaştı. Geçen yıl 3 bin gencin ağırlandı kampta, okulların erken açılması nedeniyle bu yıl sadece 8 haftada 2 bin Başakşehirli genç misafir edildi. Böylece Enez Gençlik Kampı’ndan 4 yılda faydalanan öğrencilerin sayısı 8 bin 211’e ulaştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35