banner32

Bilyalı Tornet’te madalya heyecanı

Başakşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisini düzenlenen Gençlik Oyunları Festivali’nde bilyalı tornet yarışları tamamladı. İlçe genelindeki 39 okuldan toplam 830 öğrencinin kıyasıya yarıştığı oyunda dereceye girenlere madalya ve plaketleri törenle verildi.

Bilyalı Tornet’te madalya heyecanı
 Başakşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde, ilçe genelindeki liseler arasında öğrencilere sporu aşılamak, yetenek ve becerilerini gözlemleyerek uygun branşlara yönlendirilmelerini sağlamak amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Gençlik Oyunları Festivali’nde ikinci kupa heyecanı yaşandı.


Heyecan doruktaydı

 

Şamlar Tabiat Parkı 5. Kapı’da düzenlenen Bilyalı Tornet Yarışması’nın kupa törenine; Başakşehir Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürü Selim Çelebi, Spor Parkları Tesis Amiri Aydın Sarıkuş, eğitmenler ve çok sayıda yarışmacı öğrenci katıldı. İlçe genelindeki 39 liseden toplam 830 öğrencinin katıldığı yarışmanın final mücadelesi büyük heyecana sahne oldu.

  

Yarışmalar sonunda dereceye giren genç sporculara hem plaket hem de madalya verildi. 15 bin öğrencinin katıldığı Başakşehir Gençlik Oyunları, balon futbolu heyecanı ile tüm hızıyla devam ediyor. 

 

Bilyalı Tornet yarışlarında dereceye giren öğrenciler ve okulları şöyle:

 

Kızlar Kategorisi 

 

1.         Sudanur Kara & Fatma Zehra Çetin - Başakşehir Çok Programlı Anadolu Lisesi

2.         Şevvalnur Acabey & Nuray Acar - Başakşehir Çok Programlı Anadolu Lisesi

3.         Nisanur Çınar & Esma Filiz - Şehit Haki Aras Kız AİHL   

 

Erkekler Kategorisi 


1.         Burhan Kaya & Batuhan Gülbetekin - Borsa İstanbul MTAL

2.         Yusuf Can Ovat & Hikmet Akdeniz - TOKİ Kayaşehir Anadolu Lisesi

3.         Yekta Eymen Yazıcı & Alperen Bozkurt - Akif İnan AİHL

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35