banner29

Başkan Kartoğlu’ndan Gençlere Altın Öğütler

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, TOKİ Kayaşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Gençlere tavsiyeler veren Başkan Kartoğlu, “Her bir gencimizin üniversiteden mezun olduğunda artı 1’leri olması gerekiyor” dedi.

Başkan Kartoğlu’ndan Gençlere Altın Öğütler

Mutluluğun şehri Başakşehir’in belediye başkanı, gençlerle buluşmaya devam ediyor. Başkan Yasin Kartoğlu, “Gençlerle Birlikte Daha Güçlü” sloganıyla düzenlenen söyleşiler kapsamında TOKİ Kayaşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne konuk oldu. Öğrencilerin sorularını cevaplayan Başkan Kartoğlu, gençlere hayat tavsiyelerinde bulundu. 

Başakşehir Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner

“Teknolojiden spora kadar birçok alanda eğitim veriyoruz”

Hayat deneyimlerini Başakşehirli gençlere aktaran Başkan Kartoğlu, “Her bir gencimizin üniversiteden mezun olduğunda artı 1’leri olması gerekiyor. Bir işe başvurduğunuzda sizlere sadece diploma sorulmayacak, becerileriniz de sorulacak. Bunun için akademilerimizi artırdık. YouTube Akademi’den Tiyatro Akademisi’ne, Radyo Akademi’den BASE Espor Merkezi’ne kadar teknoloji, sanat ve spor alanlarında üst düzey eğitimler veriyoruz. Bu eğitimlerden mutlaka faydalanın.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTA)

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35