banner32

Başkan Kartoğlu: “Kendinizi Birçok Alanda Geliştirin”

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Gençlerle Birlikte Daha Güçlü” sloganıyla düzenlenen söyleşiler kapsamında Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilerin sorularını cevaplayan Başkan Kartoğlu, gençlere kendilerini geliştirerek gelecekleri için birçok şey öğrenmelerini tavsiye etti.

Başkan Kartoğlu: “Kendinizi Birçok Alanda Geliştirin”

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, gençlik buluşmalarına doludizgin devam ediyor. Konuk olduğu Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Kartoğlu, hem öğrencilerin sorularını cevapladı hem de öğrencilere gelecekleri konusunda tavsiyelerde bulundu.  

Başakşehir Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner

“Artı 1’leriniz olsun“

Gençlerin geleceklerini şimdiden hazırlaması gerektiğini söyleyen Kartoğlu, “Şimdi siz lise okuyorsunuz ve diplomanız olacak. Üniversite okuyorsunuz ve bir diplomanız olacak. Ama üniversite bittikten sonra size şu soruyu soracaklar; ‘Ne biliyorsun?’ İşte o soruyu sormadan önce, şimdiden sizler o sorunun cevabını hazırlayacaksanız. Başakşehir’deki tüm gençlerin bu soru sorulduğunda birçok şey sayabilecek pozisyonda olmasını özellikle istiyorum. Bunun için biraz gayret gerekiyor. Kendinizi birçok noktada geliştirebilirsiniz. Ben buna özetle artı 1’leriniz olsun diyorum.” şeklinde konuştu. 

“Gençlerimizi meslek sahibi yapıyoruz“ 

Öğrencilerin grafik tasarım kursları hakkındaki sorusunu da cevaplayan Başkan Kartoğlu, “Grafik tasarım ile ilgili bizim akademimiz var. Aranızda yetenekli arkadaşlar varsa lütfen akademiye katılın. Biz, sizi hızlandırılmış kursla okurken çalışan meslek sahibi insanlar yapıyoruz. Sonra sizi işe yerleştiriyoruz. Akademiye mutlaka başvurun. Yetenekli arkadaşlar istiyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTA)

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35