banner29

Başakşehirli Öğrenciler 15 Temmuz’u Unutmuyor

Başakşehir Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” programı düzenledi.

Başakşehirli Öğrenciler 15 Temmuz’u Unutmuyor
 Programda konuşan Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, “15 Temmuz 2016 günü, hem bir ihanetin hem de milletin zaferinin günüdür” dedi.

Başakeşehir Emin Saraç Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa; AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas, Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Tayip Tanrıkulu, Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Lale, okul idarecileri ve çok sayıda öğrenci katıldı. 

“Bütün dünyaya vatan sevgisini gösterdik” 

İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Lale, “Kurtuluş Savaşı sırasında bağrından Sütçü İmam’ları, Nene Hatun’ları çıkaran bu topraklar, 15 Temmuz ihanetine karşı da Ömer Halisdemir’leri, Halil Kantarcı’ları, Abdullah Olçok’ları çıkarmıştır. Bütün dünya, bir milletin vatanına nasıl sahip çıktığına o gece bir kez daha şahit olmuştur” ifadelerini kullandı. 

“15 Temmuz hem bir ihanetin hem de zaferin günüdür” 

Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz da, 15 Temmuz’daki birlik ve beraberliğin önemine değindiği konuşmada şunları kaydetti: “15 Temmuz 2016 günü, hem bir ihanetin hem de milletin zaferinin günüdür. 15 Temmuz, FETÖ’nün uluslararası bir şer ittifakının taşeronu olduğunu bir kez daha ispatlamıştır. Eğer 15 Temmuz darbe girişimi başarılı olsaydı İstanbul’un fethinin de, Çanakkale Zaferi’nin de bir anlamı kalmayacaktı.” 

Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırladığı “15 Temmuz’un Bir Şehit Çocuğu” tiyatro gösterisi ve mini konseriyle devam eden program, ilçe genelinde düzenlenen 15 Temmuz konulu resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödül takdimin ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35