banner29

Başakşehi̇rli̇ Kadinlarin Yilsonu Karma Sergi̇si̇ Görücüye Çikti

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, yeni hizmet binasında düzenlenen Başakşehir Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Karma Sergisi’nin açılışını yaptı. Başakşehirli kadınların çıtayı her geçen gün daha yükseğe çıkardığını söyleyen Başkan Kartoğlu, ilçe sakinlerini sergiye davet etti.

Başakşehi̇rli̇ Kadinlarin Yilsonu Karma Sergi̇si̇ Görücüye Çikti

Başakşehir Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim gören Başakşehirli kadınların el emeği, göz nuru çalışmalarından oluşan sergi, Başakşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasında ziyarete açıldı. Yılsonu Karma Sergisi’nin açılışı Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan,  Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve çok sayıda Başakşehirlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

“Ellerinize, emeğinize ve yüreğinize sağlık”

Başakşehirli kadınların birbirinden güzel çalışmalarından oluşan bir sergiye daha ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Kartoğlu, “Sergide ürünleri ve eserleri yer alan Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerimiz ile eğitmenlerimiz başta olmak üzere emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum. Ellerinize, emeğinize ve yüreğinize sağlık” dedi.

“Bu alanı boş bırakmayacağız”

Başakşehir’de kültür ve sanat alanında her geçen gün daha başarılı çalışmalara imza atıldığını ifade eden Başkan Kartoğlu, “Başakşehir Belediyesi olarak, Başakşehirli kadınlara her zaman destek vereceğiz. Akıllı ve çevreci yeni hizmet binamızın kapıları sizlere sonuna kadar açık. Bundan sonraki sergileriniz için de sizlere ev sahipliği yapmaktan mutluluk ve gurur duyacağız. Bu alanı boş bırakmayacağız. Birbirinden kıymetli sergiler düzenleyeceğiz. Başakşehirli komşularımı da sergimizi ziyaret etmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Başakşehir Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Karma Sergisi, 3 Haziran tarihine kadar ilçe sakinlerinin ve sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.  

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35