banner32

Başakşehirli Gençlerle Daha Güçlü Geleceğe

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, okul buluşmalarında gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor. İTO Hüma Hatun İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Kartoğlu, “Sizler sayesinde geleceğimiz çok daha güçlü ve emin ellerde olacak” dedi.

Başakşehirli Gençlerle Daha Güçlü Geleceğe

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Gençlerle Birlikte, Daha Güçlü” sloganıyla düzenlenen söyleşiler kapsamında İTO Hüma Hatun İmam Hatip Ortaokulu’nun konuğu oldu. Gençlere ilçe genelindeki projeler ve çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Kartoğlu, merak edilen soruları da tek tek cevapladı.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner

“Akademiler size artı değer katacak”

Her bir gencin hayalleri olması gerektiğine işaret eden Başkan Kartoğlu, “Mutlaka hayal edin ve hayallerinizin peşinden koşun. En az bir yabancı diliniz olsun. Bunu şimdi öğrenmeniz çok daha iyi olur. İlerleyen yaşlarda, hayata atıldığınızda bunun faydalarını göreceksiniz. Sizler için akademilerimizi hayata geçirdik. Farklı alanlarda eğitim alarak artı 1’lerinizi çoğaltabilir, rakiplerinizin önüne kolaylıkla geçebilirsiniz.” şeklinde konuştu.

“Geleceğimiz çok daha güçlü olacak”

Gençleri spor ve sanat etkinliklerinin yanı sıra ilçe genelindeki sosyal aktivitelere davet eden Başkan Kartoğlu, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı kapsamında kültür sanat faaliyetlerimize başladık. Çocuk tiyatromuz, yetişkin tiyatromuz, konserlerimiz, söyleşilerimiz ve daha birçok programımız sizleri bekliyor. İmkânımız çok, hayallerimiz yüksek ve geleceğimiz parlak. Sizler sayesinde geleceğimiz çok daha güçlü ve emin ellerde olacak.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTA)

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35