banner25

Başakşehirli Gençlerden Mehmetçiğe Selam

Başakşehir Belediyesi Gençlik Oyunları kapsamında düzenlenen liseler arası futbol turnuvasına katılan gençler, İdlib şehitlerine ve kahraman Mehmetçiğe selam gönderdi. Yavuz Sultan Selim Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi takımı, attıkları gol sonrası asker selamı verdi. Başakşehir Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Gençlik Oyunları kapsamında liseler arası futbol turnuvası düzenlendi. Turnuvanın ilk gününde sahaya çıkan Başakşehirli gençler, İdlib şehitlerini ve İdlib’de görev yapan Mehmetçiği unutmadı.

Başakşehirli Gençlerden Mehmetçiğe Selam

İlk gün maçlarında gol yağmuru

Gençlik Oyunları liseler arası futbol turnuvası Şehit Erdem Özçelik Stadyumu’nda başladı. Başakşehir’deki liselerden 24 takımın katıldığı turnuvada kurayla 6 grup belirlendi. Turnuvada ilk gün 3 maç oynandı. Açılış maçında TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi, rakibi Özel Bahçeşehir Final Anadolu Lisesi takımını 9-1 mağlup etti. Özel İstanbul OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise Başakşehir Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni 8-2 yenmeyi başardı.

Golü attılar, Mehmetçiğe selam durdular

Turnuvada Özel Bahçeşehir Anadolu Lisesi ile Yavuz Sultan Selim Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi arasındaki maçta ise gol sevinçleri Mehmetçik içindi. Genç sporcular, İdlib’de şehit olan ve bölgede görev yapan Mehmetçiğe asker selamıyla anlamlı bir mesaj gönderdi. 

Büyük Bölümünde üstün oynayan taraf olan Yavuz Sultan Selim ekibi, attıkları gollerin ardından takım olarak asker selamı pozu verdi. Yavuz Sultan Selim Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi maçta rakibini 6-0 mağlup etti. Turnuvada her gün oynanacak grup maçlarının ardından üst tura çıkan ekipler, daha sonra eleme usulüyle şampiyonluk için mücadele verecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35