banner32

Başakşehir’in Çiçeği Burnunda Öğretmenleri İlçeyi Karış Karış Gezdi

Başakşehir’de, 2021-2022 eğitim öğretim yılında ilk atama ile göreve başlayan öğretmenler için ilçe uyum programı düzenlendi. Çiçeği burnunda öğretmenler, Başakşehir Millet Kıraathanesi’nden Şamlar Tabiat Parkı’na kadar ilçenin önemli hizmet noktalarını gezdi.

Başakşehir’in Çiçeği Burnunda Öğretmenleri İlçeyi Karış Karış Gezdi

Başakşehir Belediyesi, 2021-2022 eğitim öğretim yılında ilk atama ile göreve başlayan öğretmenlere yönelik ilçe uyum programı ve akşam yemeği düzenledi. Başakşehir Millet Kıraathanesi’nde başlayan gezi programı Şamlar Tabiat Parkı’nda son buldu.

Başakşehir Living Lab’e hayran kaldılar

İlklerin şehri Başakşehir’de ilk atama ile göreve başlayan öğretmenler, Başakşehir Millet Kıraathanesi ve Başakşehir Millet Bahçesi’ni gezdikten sonra Kayaşehir Kültür ve Yaşam Parkı’nı dolaştı. Burada deprem simülatörünü deneyimleme fırsatı yakaladılar. Ardından Türkiye’nin ilk inovasyon ve teknoloji merkezi olan Başakşehir Living Lab’i ziyaret ettiler. Çiçeği burnunda öğretmenler Radyo Başakşehir, Yeni Medya Akademi ve Radyo Akademi’yi dolaştı. BASE Espor Merkezi ve kuluçka merkezi hakkında bilgi alan öğretmenler, Başakşehir Living Lab’e hayran kaldı.

Şehit Savcı Selim Kiraz Bilgievi’ni de ziyaret eden öğretmenlerin son durağı ilçenin huzur köşesi Şamlar Tabiat Parkı oldu. Doğada 1 Gün, sebze meyve bahçesi ve izcilik alanlarının gezildiği program Şamlar’da akşam yemeğiyle son buldu.  

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35