banner32

Başakşehir’de İlk İftar Şehit Aileleri Ve Gazilerle

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, onbir ayın sultanı Ramazan’ın ilk iftarında şehit aileleri ve gazilerle buluştu. Başkan Kartoğlu, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan’ın ilk orucunu sizlerle açalım istedik. Zira sizler, bize aziz şehitlerimizin emanetisiniz” dedi.

Başakşehir’de İlk İftar Şehit Aileleri Ve Gazilerle
 Kömür Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine; Başkan Kartoğlu’nun yanı sıra Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, İlçe Müftüsü Necdet Arman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Fatih Keleşoğlu, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurdan Ertuğrul ile Başakşehir'de yaşayan iki yüz şehit ailesi ve gaziler katıldı. 

“Sizler bize aziz şehitlerimizin emanetisiniz”

Kur-an’ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Başkan Kartoğlu, “Rahmet ayı, bereket ayı, kardeşlik ayı, içinde bin aydan hayırlı Kadir Gecesi’ni barındıran Ramazan’a kavuştuk. Rabbim aynı şekilde bayrama da kavuşmayı nasip etsin. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan onbir ayın sultanı Ramazan’ın ilk orucunu sizlerle açalım istedik. Zira sizler, bize aziz şehitlerimizin emanetisiniz. Bu vesileyle Başakşehir’in şehitleri Hakkı Aras ve Komiser Yardımcısı Erdem Özçelik başta olmak üzere; vatan, bayrak, mukaddesat uğruna toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyor, hayırlı ve huzurlu bir ömür diliyorum” diye konuştu. 

Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin de, tüm şehit aileleri ve gazilerin Ramazan ayını kutlayarak, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimizin ve gazilerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.

“Devletimiz bizi hiçbir zaman unutmadı”

Davetliler arasında yer alan Kıbrıs Barış Harekatı Gazilerinden Mahmut İşçi ise, Başakşehir Belediyesi ile Başakşehir Kaymakamlığı’nın şehit ve gazi aileleri için düzenlediği  iftar programından çok memnun olduğunu belirterek, “Devletimiz bizi hiçbir zaman unutmadı. Bu tür organizasyonlar daha çok yapılmalı. Bizim tüm beklentimiz unutulmamak. Bizler her çatışmaya göğsümüzdeki iman kuvvetiyle çıktık. Bu iman ve inanç bizde olduğu müddetçe kazanamayacağımız savaş yoktur.” değerlendirmesinde bulundu.

İftar programında Başkan Kartoğlu, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35