banner25

Başakşehir’de 6 Bin Öğrenciye Eğitim Desteği

Başakşehir Belediyesi, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılına başlayan öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu. 6 bin ilk ve orta öğretim öğrencisine temel kırtasiye malzemelerinden oluşan ve özenle hazırlanan çantalar dağıtıldı.

Başakşehir’de 6 Bin Öğrenciye Eğitim Desteği

Başakşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilçe genelindeki öğrencilere eğitim desteğini artırdı. İlkokul, ortaokul ve lisede eğitim gören 6 bin Başakşehirli öğrenci için çantalar özenle hazırlandı. İçerisinde defterden kaleme ve boyama setlerine kadar öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayacak çantalar, ekipler tarafından ailelere teslim edildi.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 

Başkan Kartoğlu’ndan öğrencilere mesaj

Çantalarla birlikte Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun mektubu da yeni eğitim öğretim döneminde ders başı yapan öğrencilere gönderildi. Başkan Kartoğlu, kaleme aldığı mektupta , “Geride bıraktığın başarılı bir yıl ve yaz tatilinin ardından yeni eğitim öğretim yılının heyecanını yaşıyorsun. Yarınlarımızı güzelleştirmek için derslerine çok çalışacağından eminim. Yeni dönemde derslerinde kolaylıklar diliyorum, kucak dolusu sevgiler gönderiyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı ( İTHA )

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35