banner29

Başakşehir Gazetecilik Ve Yeni Medya Okulu Başlıyor

Başakşehir Belediyesi, gazeteciliğe gönül veren gençler için açtığı Gazetecilik ve Yeni Medya Okulu’nda mülakatlar tamamlandı. İlk dönemde deneyimli gazetecilerden eğitim alacak kursiyerler belirlendi.

Başakşehir Gazetecilik Ve Yeni Medya Okulu Başlıyor

Her biri alanında uzman gazetecilerin muhabirlik ve editörlük eğitimleri vereceği Gazetecilik ve Yeni Medya Okulu’nda ilk eğitim dönemi başlıyor. Gazetecilik ve yeni medya alanında eğitim almak isteyen yüzlerce gencin ilgi odağı olan Gazetecilik ve Yeni Medya Okulu’na çok sayıda kursiyer başvuru yaptı.

Yapılan başvuruların ardından mülakat sürecine geçildi. Başvuruda bulunanlar, Başakşehir Living Lab İnovasyon ve Teknoloji Merkezi’ne davet edildi. Mülakatların sonucunda Gazetecilik ve Yeni Medya Okulu’nun ilk döneminde eğitim alacak kursiyerler belirlendi.

Eğitimler 6 hafta sürecek

Gazetecilik ve Yeni Medya Okulu’nda gençlere haber yazım kuralları, içerik oluşturma ve editörlük alanında eğitimler verilecek. 6 hafta olarak planlanan eğitimlerde Fatih Selek temel gazetecilik, Esra Toptaş yeni medya, Kenan Kıran sosyal medyada habercilik, Nuriye Çakmak Çelik röportaj haberciliği ve Taha Hüseyin Karagöz muhabirlik ve editörlük alanındaki tecrübelerini kursiyerlerle paylaşacak.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35