banner29

Meryem Uzerli dönüyor mu?

Tükenmişlik sendromu yaşadığını açıklayarak Almanya'ya giden ünlü oyuncu Meryem Uzerli uzun süren bir tedavi gördü. Uzerli şimdi yeni bir dizi ile Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor.

Meryem Uzerli dönüyor mu?
 Türkiye’ye dönüp dönmeyeceği merak konusu olan Meryem Uzerli, “Geri döneceğim. Timur Savcı ile bir dizi için anlaşabiliriz” dedi.
 
Mer­yem Uzer­li geç­ti­ği­miz yıl Muh­te­şem Yüz­yıl di­zi­sin­de oy­nar­ken ya­pım­cı­sı­na bi­le ha­ber ver­me­den Al­man­ya­’ya git­ti. ‘Tü­ken­miş­lik sen­dro­mu­’ ya­şa­yan oyun­cu, bir sü­re te­da­vi gör­dü.

Bugün gazetesinden Gülden Avuç'un haberine göre, git­ti­ği gün­den bu ya­na Tür­ki­ye­’ye dö­nüp dön­me­ye­ce­ği me­rak ko­nu­su olan Uzer­li, ilk ola­rak di­zi­nin ya­pım­cı­sı Ti­mur Sav­cı ile ara­sı­nı dü­zelt­ti. Tür­ki­ye­’ye dö­nü­şüy­le il­gi­li ses­siz ka­lan Uzer­li, ilk kez açık­la­ma ya­pa­rak, “Ti­mur Sav­cı ile ko­nu­şu­yo­rum. Bir di­zi için an­la­şa­bi­li­ri­z” de­di.
 
KIZINI DA GETİRECEK
 
Bir yıldır uzak kaldığı Türkiye’yi çok özlediğini de dile getiren Meryem Uzer­li, “Tür­ki­ye­’yi ve Türk hal­kı­nı çok se­vi­yo­rum. Umarım en kısa zamanda görüşürüz” diye konuştu. Şu­bat ayın­da Lara isim­li kı­zı­nı dün­ya­ya ge­ti­ren Uzer­li, İs­tan­bu­l’­a be­be­ği­yle gelecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35