banner25

Dev bir şaka yaptım

Obama ile Beyonce'un yasak aşk yaşadığını iddia eden muhabir 'şaka' yaptığını açıkladı.

Dev bir şaka yaptım
 Fransız magazin muhabiri Pascal Rostain'in bugün Europe 1 kanalında söylediği sözler, bomba etkisi yarattı. Buna göre  ile  yasak ilişki yaşıyordu. Fransız paparazzi Pascal Rostain, dün Europe 1 kanalında katıldığı bir programda şu cümleleri kurmuştu:

"Biliyor musunuz şu sıralarda 'de çok büyük bir şey oluyor. Bu, yarınki Washington Post gazetesinde de çıkacak, Başkan Barack Obama ile Beyonce arasında bir ilişki olduğunu söylemek, basının uydurması olamaz."

Dev bir şaka yaptım

Washington Post gazetesi “Böyle bir haber yapacağımız kesinlikle yalandır” diye resmi açıklama yaptı. Yalanlama üzerine Le Parisien gazetesinin temas kurduğu paparazzi fotoğrafçısı Pascal Rostain, daha temkinli konuşarak, “Bundan 15 gün önce National Enquire, Obama çiftinin boşanacağına dair bir haber yayınladı. O günden bu yana Washington Post ya da Financial Times gibi ciddi gazeteler bu konuyu araştırıyor. Ama bundan daha fazlasını bilmiyorum. Amerika’da yasalar çok sert, yüzde 150 emin olmadan yazmazlar. Ama araştırdıklarını biliyorum” dedi.

Rostain daha sonra Le Figaro Gazetesi’ne “Program sunucusu Morandini beni konuşmaya tahrik etti. Ben de dev bir şaka yapmak istedim. Böyle bir şakayı ancak Morandini gibi biri ciddiye alıp internette kullanabilir. Dünyada olayın yaptığı yankıyı görmek çok şaşırtıcı. Yüzlerce telefon aldım, Beyaz Saray yalanladı, televizyonlar yayınladı! Sadece mesleğimin absürd bir biçimde nasıl bozulduğunu göstermek istemiştim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35