banner29

Bilgievlerinde yeni dönem kayıtları başladı

Başakşehir Bilgievlerinde 2017-2018 eğitim öğretim dönemi için kayıtlar başladı. Başakşehir Belediyesine bağlı olarak hizmet veren bilgievleri ilçe mahallelerindeki 7 şubesinde yaklaşık 26 bin öğrenciye ücretsiz eğitim veriyor

Bilgievlerinde yeni dönem kayıtları başladı
 Her geçen gün artan öğrenci sayısı ve aile sıcaklığında verilen eğitimleri ile çocukların ikinci evi haline gelen Bilgievleri bu dönemde de faaliyetlerine yoğun ve renkli etkinliklerle devam edecek. Şimdiye kadar 15 bin 244 öğrenciyi mezun eden bilgievlerinde sene boyunca okula yardımcı etüt dersleri,tiyatro, bilgisayar, satranç, müzik, ebru, şiir-diksiyon gibi atölyelerde profesyonel eğitimler alırken, bireysel ve sosyal gelişimler de kazanıyor. Özellikle müzik ve tiyatro atölyelerine yoğun ilgi gösteren öğrenciler keyifli vakit geçiriyorlar.

 

EĞİTİMLER ÜCRETSİZ

 

Müzik kulüplerinde gitar, keman, bağlama, ney, piyano eğitimi veren bilgievleri, 7-14 yaş grubu ilkokul ve ortaokul çağı öğrencilerine okul harici zamanlarını en iyi şekilde değerlendirme imkanı sunuyor.

 

Sene boyunca uzman eğitmenler tarafından verilen ücretsiz eğitimlerle kendilerini geliştirme imkanı bulan öğrencilere yine ücretsiz olarak bilgisayar ve internete ulaşma imkanı sunuluyor.

 

SINAVLARA HAZIRLIK KURSLARI

 

Başakşehir Belediyesi bilgievlerinde ilçe çocuklarının okul derslerine yardımcı olmak, sınavlara hazırlamak amacı ile MEB’in yayınlamış olduğu müfredata uygun olarak etüt dersleri ile destekleniyor.

 

Öğrenciler Şahintepe, Güvercintepe, Akif İnan ve Altınşehir Bilgievleri’nde yıl boyunca gördükleri Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Tarih ve İngilizce dersleri yanında çeşitli eğitimler ve seminerler alarak sınavlara hazırlanıyor.

 

İlçe çocuklarına müzik atölyelerinden sanat atölyelerine kadar farklı derslerle sosyal ve kültürel destek veren bilgievlerinde her yıl 20 bine yakın öğrenciye ücretsiz etüt imkanı sağlanıyor. Bilgievleri geleceğin ressam ve müzisyenleri için de eğitimler veriyor. Alanında uzman eğitmenler tarafından yetiştirilen 27 öğrenci 2016-2017 döneminde görsel sanatlarda resim bölümü, müzik alanında da keman, gitar, piyano, ney bölümlerine girdi.

 

 

HEM ÖĞRETİYOR, HEM EĞLENDİRİYOR

 

Bilgievleri, sosyal kulüp faaliyetleri ile öğrencilere grubun parçası olma, grubunu temsil etme ve yönetme kabiliyetlerini artırmaya yardımcı olmak ve yeteneklerini keşfedip, stres atarak eğlenceli bilgi edinmelerine olanak sağlamayı amaçlıyor.

 

Öğrenciler hem özgüven kazanıyor hem de ilgi ve becerilerine göre yeni alanları seçme fırsatı elde ediyorlar. Eğitici kulüpler arasında; tiyatro kulübü, siyer kulübü, resim kulübü, ebru kulübü, kaligrafi kulübü, satranç kulübü, izcilik kulübü, oyun kulübü, film kulübü, becerikli ellerim kulübü bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35