banner25

Bilgievlerinden Ramazan’a özel etkinlikler

Başakşehir Belediyesi Bilgievi öğrencileri, Onbir ayın Sultanı Ramazan’da Sular Vadisi’nde öğrendiklerini etkinlik alanında sergiliyor.

Bilgievlerinden Ramazan’a özel etkinlikler
Öğrenciler her gece vadide birlikte iftar açıyor,  müzik dinletileri veriyor, yarışıyor, hünerlerini sergiliyor.

Başakşehir Times Haber Merkezi 

 

Müzik, resim, jenga, satranç, yarışmalar…Bilgievi standında yok yok


Başakşehir Belediyesi’nin örnek projesi olan Bilgievleri 7 şubesi ile Sular Vadisi’nde Ramazan’ın coşkusuna coşku katıyor.

 

Başakşehir Belediyesi’nin 2. ve 8. sınıf çocuklarına sanat, kültür ve eğitim hizmeti sunan Bilgievleri Sular Vadisi’ndeki Ramazan standında öğretmen, veli ve öğrenciler her akşam iftar açıyor. İftar sonrası ise bilgievlerinden keman, gitar, ney, bağlama, piyano öğrencileri ilçe sakinlerine konser veriyor. Hadis ezberleme, ilginç bilgiler, harfleri tanıyalım yarışmalarıyla çocuklar hem öğreniyor hem de eğleniyor. Satranç, jenga, balon şişirme oyunları, her yaştan ziyaretçinin ilgisini çekiyor. Resim çizmek isteyen ilçe çocuklar için boya kalemleri, resim kağıtları bilgievi öğretmenleri ile stantta bekliyor. Ebru Kulübü ise stantta ebru yamak isteyenleri bu sanatla tanıştırıyor. Becerikli Ellerim Kulübü maharetlerini sergiliyor, keçeden ve artık malzemelerden yaptıkları çantaları, cüzdanları, kalpleri ziyaretçilere hediye ediyor.

 

Bilgievleri mezun olmuş öğrencilerini de bırakmıyor. Mezun öğrenciler istedikleri kulüplere devam edebildikleri gibi Ramazan’da standımızı yalnız bırakmıyor. Kısaca bilgievleri standı öğrencilerimiz ve ziyaretçilerimizle dolup taşıyor. 


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35