banner32

5.Etap Personel İstişare Toplantısını Yaptı

Başakşehir 5.Etap toplu site yönetimi 2016 Yılının ilk aylık personel istişare toplantısını yönetim kurulu başkan yardımcısı personel komisyon başkanı Fesih Sayar,denetim komisyon üyesi Hacı Ramazan Bozan,İşletme müdürü M. Akif Demirpolat ve tüm personelin katılımı ile konferans salonunda gerçekleştirildi.

5.Etap Personel İstişare Toplantısını Yaptı
Sayar,Ne iş yaparsanız yapın ama severek yapın

Fesih Sayar yaptığı konuşmada şunları söyledi  ”İşini severek, isteyerek yapan  insan, hata yapmaz. Uzun süredir bizimle beraber çalışanlar görev bilinciyle çalışmaktadırlar. Onların başlarında bir amir olmadan; gönülleri okuyorsunuz, onların yüzlerine bakıp ne istediğini biliyorsunuz. Sorunsuz bir kış geçirdik. İş sağlığı eğitimlerini ihmal etmeyelim ve kurallara uyun; kendi bedeninizi nasıl dikkatli kullanmayı öğrendiniz. İşinizi yaparken kıyafetlerinize ve davranışlarınıza dikkat edin. Davranışlarınız ve işinizle unutmayın ki bizleri temsil etmektesiniz” dedi.

Başakşehir Times Haber Merkezi 

İşletme Müdürü M. Akif Demirpolat ‘da şöyle konuştu “Bloklarınızın temizliğine ve ortak kullanım alanların temizliğine daha dikkat edelim; çalışma çizelgesine uyulmasına, çalışma saatlerini dikkatli kullanılması gerekmektedir. Bloklarınızın sorunlarından ilk sizin haberiniz olmalı işinizi sahiplenmelisiniz” dedi.

Ayın personeli Hanefi Kayar oldu

Personelin daha istekli çalışması için her ay bir personeli  ayın elemanı seçen site yönetimi bu kez de İşini gayretle yapan kurallara uyan çalışkan, saygılı,bütün amirlerin takdiriyle teknik birim çalışanı Alt yapı personeli Hanefi Kayar  ödüle layık görüldü.

Kayar’ın Plaketini  başkan yardımcısı Fesih Sayar takdim etti. Ödülünü ise alkışlar eşliğinde işletme müdürü M.Akif Demirpolat’ın elinden aldı.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35