banner32

Sinama Keyfi Bahçeşehire Gölet ’e Taşındı

Başakşehir Belediyesi’nin yaz etkinlikleri kapsamında düzenlediği Yazlık Sinema Günleri, Bahçeşehir Gölet’te de başladı. Bahçeşehirliler, patlamış mısır eşliğinde keyifli bir sinema akşamı yaşadı.

Sinama Keyfi Bahçeşehire Gölet ’e Taşındı
Başakşehir Millet Bahçesi’nin ardından Bahçeşehir Gölet’te de başlayan nostaljik sinema akşamına Bahçeşehirliler büyük ilgi gösterdi. Başakşehir Yaz Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Yazlık Sinema Günleri'nin Gölet’deki ilk gününde tüm dünyada gişe rekorları kıran “Buz Devri 3” isimli çizgi film gösterimi yapıldı.

Gölet kenarında keyifli bir akşam

Güzel havayı fırsat bilen binlerce Bahçeşehirli, akşam saatlerinde adeta Gölet’e akın etti. Açık havada sinema keyfi yaşayan vatandaşlara, Başakşehir Belediyesi tarafından patlamış mısır ikramı yapıldı.

Haftanın 6 günü film

Kadın erkek, genç yaşlı binlerce ilçe sakinini bir araya getiren yazlık sinema günleri, Yeşilçam ve dünya sinemasının iz bırakan yapımlarının gösterimiyle temmuz ve ağustos ayları boyunca devam edecek. Gişe rekortmeni ve ödüllü pek çok film Pazartesi günleri hariç her gün açık havada bir kez daha beyaz perdeye yansıtılaca 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35