banner32

30 Ağustos Zaferi, Başakşehir’de törenle kutlandı

Türk milletinin silahlı kuvvetlerle bütünleşerek 30 Ağustos'ta elde ettiği zaferin 92. yıl dönümü Başakşehir’de törenle kutlandı.

30 Ağustos Zaferi, Başakşehir’de törenle kutlandı

1922 yılında 26 Ağustos’ta başlayıp, 30 Ağustos'ta Dumlupınar'da Gazi Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Bahçeşehir Tören Alanı’nda gerçekleşti.

Başakşehir Times Haber Merkezi 

Çelenk koyma törenine Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İlçe Kaymakamı Fatih Kocabaş, Garnizon Komutanı Albay Taner Aydın, Başakşehir İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Haluk Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri, siyasi partiler, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Şehitler minnetle ve rahmetle anıldı

 

Türk milletinin bağımsızlık yolundaki azim ve kararlılığının tüm dünya uluslarına ilan edildiği bu anlamlı zaferin 92. yıldönümü kutlamaları çelenk koyma töreninin ardından Başkan Mevlüt Uysal, İlçe Kaymakamı Fatih Kocabaş ve Garnizon Komutanı Albay Taner Aydın’ın Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Hizmet binasında tebrikleri kabulü ile devam etti.

 

Vatanı ve bayrağı uğruna canlarını feda eden şehitlerimiz rahmet, minnet ve şükranla anıldı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35