banner25

MHP Belediye başkan adayı Kaya sert konuştu

MHP Başakşehir Belediye başkanı adayı Muharrem Kaya 30 Mart 2014'de Başakşehir'de Belediyeyi kazandığımız an TOKİ ve KİPTAŞ'ın halkı sömürmesinin önüne geçeceğiz dedi.

MHP Belediye başkan adayı Kaya sert konuştu
İlk konuşma ilçe başkanı Av.Dursun İzci'den 

MHP Başakşehir ilçe başkanlığı 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel yönetim seçimleri öncesinde ilk toplantısını Altınşehir Olimpiyat Düğün salonunda basın mensupları,Dernek başkanları ve parti mensupları ile kahvaltılı bir şekilde yaptı.Eski ilçe başkanı Aytekin Horasan'ın Erzurum'un Horasan İlçesinde belediye başkan adayı olmasından sonra ilçe başkanı olarak atanan Av.Dursun İzgi'nin ilk büyük toplantısını Altınşehir gibi imar ve alt yapı sorunları en çok olan bir mahallede başlatması anlamlı bulndu. İzgi konuşmasında MHP olarak daha önce neler söylediysek bugün çıkıyor. Ülkemiz ve ilçemiz güzel idare edilmiyor. Hepinizden isteğim 30 Mart 2014 tarihine kadar az uyuyup çok çalışmaktır dedi.

MHP adayı Muharrem Kaya en sorunlu bölgede ilk toplantısını yaptı  
 
Öncelikle bu pazar sabahı kahvaltı davetimize icabet eden hanımefendiler,beyfendiler ve genç kardeşlerime hoşgeldiniz diyorum. Bu kahvaltının nerede yapılmasına karar vermeden önce ilçe başkanımıza en sorunlu bölge neresi ise orada yapalım dedim. O da bize Altınşehir,Güvercintepe ve Şahintepe'da ikamet eden dostlarımız ile bugün burada bir araya geldik Sizlere söz veriyorum sizin çalışmanız ile 30 Mart 2014 de belediyeyi alırsak buralara TOKİ ve KİPTAŞ giremeyecek.

Bu seçimde hizmet peşinde olanlarla rant peşinde olanlar birbirinden ayrılacak. Başakşehir belediyesi beş yıl önce kuruldu. O zaman borcu yok denecek kadar azdı. Ama beş yıl içinde en borçlu belediyeler içinde yer aldı. Bu paralar nereye gitti bilmek gerek. bakınız beş yıl önce yollarımız ne ise bugün de o.  Bu orta bölgelere yatırım olmadı diye  düşünmeyin Başakşehir etaplar bölgesine de,Bahçeşehir'de bir metre yeni yol yapılmadı bu beş yılda dedi.

Bir çok yolsuzluk yapıldı şimdi bunların üstüne bir de arsızlık eklediler 

Yolsuzluk olmaması lazım  ama hadi diyelim ki insanlar nefsine uyup yolsuzluk yaptılar. Bu kötü olsa da birazcık anlaşılabilir.Ancak bu yolsuzluklar yetmezmiş gibi bir de onun üstüne arsızlık eklerseniz işte orada dürüstlük ve erdenm ölmüştür demektir.

Bakınız Ayakkabı kutularında 4.5 milyon dolar para çıkınca utanmadan biz bu para ile imam hatip yapacağız diyerek milleinin tepkisini azalmaya çalıştılar. Bu söylem aklımız ve zekamız ile dalga geçmektir. Hepimiz bir okula yapılacak olan yardımın nasıl yapılacağını biliyoruz diyerek 17 Aralık opersayonlarından sonra hükümetin yaptığı açıklamaları sert bir dille eleştirdi.

Kaynak: İstanbul Times Haber  Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
YORUMLAR
murat
murat - 10 yıl Önce

bu soyledıklerınıze bır ınanabılsem 1 degıl bın oyda bulurum kazanınca sızde hep aynısınız

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35