banner29

Tokatlılar’dan tek adayları Karabat’a destek

İstanbul’un değişik ilçelerinde faaliyet gösteren Tokat’lı 400’e yakın dernek,vakıf ve STK temsilcisi MASKO’da bulunan FAMA restorant’ta hemşehrileri CHP Başakşehir Belediye başkan adayı Özgür Karabat’a destek olacaklarını açıkladılar.

Tokatlılar’dan tek adayları Karabat’a  destek

Bektaş Ulusan selamlama konuşması yaptı

Değerli misafirlerimiz hepinizin bildiği gibi ben de siyasete atılmadan önce Başaşehir’de bir STK nın başkanı idim. Siyaset uzun süreli bir iştir. Sürekli halkın içinde ve sokakta olmanız gerekir. Biz beş yıldır Başakşehir’i ilmek ilmek dokuduk.

Başakşehir Times Haber Merkezi

Bakınız kent konseyi Belediyenin destekleri ile kurulan bir yapıdır. İç işlerinin amacı Belediye idarecileri dışında STK.temsilcileri,eğitimciler,muhtarlar,basın kısaca o ilçenin kanaat önderleri veya söyleyecek sözü olanların ilçenin değişim ve gelişim sürecine katkı yapmak için yer alacakları oluşum Kent Konseyidir. Başakşehir kent konseyinin bir proje üretmesi mümkün değildir.

Çünkü belediye için proje üretmesi gereken başkan ayrıca başkanı olduğu Kent Konseyi için de proje üretmesi düşünülemez. Diğer üyeler de bir şekilde başkan tarafından seçilen kişilerden oluştuğunu herkes biliyor. Bizim olduğumuz bir yerde hiç kimse dışarıda kalmayacak.İstanbul’da 428 bin Tokatlı var Ama tek Tokatlı belediye başkanımız bizim ilçe adayımız sayın Özgür Karabat’tır

Ak Parti’ye Karadeniz’den 14 aday Tokat’ta hiç yok

Konuşma yapan bir çok dernek başkanı Ak Parti İstanbul’un 39 ilçesinin birinde Tokatlı bir aday göstermedi. CHP içimizden birisi olan ve “O SİZİN KARDEŞİNİZ” sloganını kullanan Özgür Karabat’ın kardeşimiz olduğunu 30 Mart 2014 de herkese göstermek için hep birlikte çalışalım ifadelerini bir çok dernek başkanı konuşmasında kullandı.

Rıdvan Budak “Özgür’ün eline kir bulaşmadı o tertemiz bir aday dedi

Sendika başkanı ve eski milletvekili Rıdvan Budak’ta yaptığı kısa selamlama konuşmasında şunları söyledi ”Özgür  gerek ilçe başkanı olduğu zaman gerekse de belediye başkan adayı olacak iken ben kendisine mutlaka örgüte gitmesini ve desteğini almasını ifade etmişti. O da ilçe yönetimini Çarşaf liste ile seçti. 1 Aralık 2013 de yapılan eğilim yoklamasında da % 67 ile en çok oy alan belediye başkan adayı oldu. Ben Sayın Karabat ve çalışma arkadaşlarının 30 Mart 2014’de de sandıkta çıkarak Başakşehir’i başarılı bir şekilde yöneteceklerini düşünüyorum dedi.

Özgür Karabat Tokatlı STK başkanlarının gönlünü feht etti

Kendisi de Tokatlı olan Şişli Belediye başkan yardımcısı Osman Korkmaz’ında dinlediği Özgür Karabat konuşmasında;  Almus,a Artova,ya, Başçiftlik,e, Erbaa,ya, Niksar,a, Pazar,a Reşâdiye,ye, Suluçay,a, Turhal,a ,Yeşilyurt’a ve Zile’ye selam olsun diyerek başladığı konuşması ayakta alkışlandı. Değerli hemşehrilerim inançlıyız,kararlıyız ve de eminiz sizlerinde desteği ile 30 Mart 2014’de Başakşehir ilçe belediyesini kazanacağız. O zaman ilçemizi akılla,bilgiyle ve bilimle yöneteceğiz. Ben sadece CHP’li seçmenden değil Ak Partili seçmenden,Saadet Partili seçmenden,MHP ‘li seçmeden BDP.li ve diğer partilere gönül veren tüm seçmenlerden oy istiyorum dedi.

Karabat konuşmasında, Şişli’den sonra Başakşehir İstanbul’un 39 ilçesi içinde bütçe olarak ikinci büyük ilçedir. Bugün Şişli’yi ve belediye başkanını dünya tanıdığı halde Başakşehir’i kimse tanımıyor ve başkan’ında kimseyi tanıma gibi bir derdi yoktur.

Bizim Başakşehir’de çalışmaya başladığımız zaman Horuz’un öttüğü andır. Bu çalışmamız gece yarılarına kadar sürüyor. 30 Mart 2014’de biz geldiğimiz zaman giden olmayacaktır. İşiniz doğru yapan her kesin başımız üstünde yeri var dedi.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35