banner25

SP'den CHP'ye taziye ziyareti

CHP Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat'ın kayın validesi, Dilek Karabat'ın annesi ve Hüseyin Top'un eşi Fatma Top kısa bir süre önce hakkın rahmetine kavuşmuştu.Saadet Partisi Başakşehir ilçe başkanı Yusuf Güşen ve yönetimi Merhume'nin Ziya Gökalp Mahallesindeki evinde taziye ziyaretinde bulundu.

SP'den CHP'ye taziye ziyareti
CHP Başakşehir İlçe Başkanı Özgür Karabat'ın kayınvalidesi Fatma TOP'un vefat etmesi münasebetiyle Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf Güşen beraberindeki heyet ile merhumenin Ziya Gökalp Mahallesindeki evinde taziye ziyaretinde bulundu.

Başakşehir Times Haber Merkezi 

Taziye ziyaretinde  Kur’an-ı Kerim tilaveti okuyarak dualar eden Saadet Partililer, Merhumenin eşi Hüseyin'in TOP'a, ailesine, yakınlarına Cenab-ı Allah’tan sabır, Fatma Top'a rahmet dilediler.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Saadet Partili Yöneticiler, CHP Başakşehir İlçe Başkanı ile birlikte kardeşlik mesajları verdiler.

Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf Güşen ziyaret sonunda açıklama yaparak  kamuoyunda Gezi Parkı olayları olarak nitelendirilen gelişmeleri de değerlendirdi.

Birlik beraberlik mesajları veren Güşen , Biz aynı bahçenin çiçekleri, aynı milletin evlatlarıyız. Renklerimiz, kokularımız, hassasiyetlerimiz, düşüncelerimiz farklı olabilir. Farklılıklarımızı ayrılık nedeni değildir, zenginlik unsuru olarak görmeliyiz, dedi. 

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajsnsı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35